DienstenHuizenmarkt Rik Feijen 19 mei 2020

De focus van onze makelaars

Een goede klantbeoordeling betekent zeer waarschijnlijk dat de verwachtingen die ons team met jou heeft besproken zijn uitgekomen. Wij hebben dan ook altijd de focus op het helder krijgen van de verwachtingen vanuit beide partijen, om teleurstellingen te voorkomen.

Waar komt deze focus vandaan?

Wij kennen de woningmarkt als onze broekzak door onze jarenlange opgedane ervaring. Onze makelaars zijn allemaal aangesloten bij NVM. Daarnaast hebben ze allemaal hun eigen expertise qua dienstverlening, locatie en motivatie. Maar één ding ligt bij iedereen de focus op: de klant is aan het woord!

Hoe pakken wij dat aan?

Wij passen onze dienstverlening aan op jouw persoonlijke verhaal met transparante tarieven. Dat is onze kracht! Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een nieuw ‘thuis’, het onderhandelen over de voorwaarden en het uiteindelijke kopen van de woning. Wil je daarbij wat extra begeleiding? Dan staan wij voor je klaar.

Ben jij klaar voor de eerste stap?

Het verkopen of het aankopen van een woning is niet iets wat je elke dag doet. Hier komen wellicht dingen bij kijken waar je je liever zelf niet mee bezig houdt, en je liever focust op iets anders! Wij begrijpen dit heel goed, en helpen jou graag op weg met een belangrijke eerste stap.

Wij starten altijd met een vrijblijvende waardebepaling. De focus ligt hierbij het samenvatten van jouw wensen, bij de verkoop of aankoop van jouw woning, tot een duidelijk actieplan.

Aan ons de taak om jouw wensen en vragen om te zetten in acties en jouw vertrouwen te winnen. Ben je overtuigd? Met Easie by ERA vb&t stappen wij af het traditionele makelaarsmodel en maken de eerste stap naar vernieuwing.

Ben je er klaar voor?

Voor de verkoop van jouw woning hebben wij 5 pakketten opgesteld met alle verschillende samenstelling, hierin adviseren wij je uiteraard. Wij zullen ons altijd focussen op jouw wensen, en begeleiden je daardoor hopelijk naar een voor jouw zo positief mogelijk resultaat!

Het team van EASIE/ERA vb&t Makelaars heeft natuurlijk als absolute doel een meer dan tevreden klant! Daarom willen wij niet alleen jouw verwachtingen uit laten komen, maar we doen er graag nog een schepje bovenop, zodat je positief verrast zal zijn!

Ben jij benieuwd hoe wij ons voor jou in kunnen zetten? En hoe wij onze kennis en focus inzetten om alles uit de kast te halen voor jou? Neem dan contact met ons op of plan een vrijblijvende waardebepaling in.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan