Nieuws Mimi de Muinck 23 juni 2021

De Nieuwe Sint Jacob, Amsterdam

vb&t nieuwbouwmakelaars mag dan wel het hoofdkantoor in Eindhoven hebben, we zijn landelijk actief! Zo hebben wij de verhuur en verkoop mogen begeleiden van projecten in Delft, Leiden, Rotterdam en Haarlem.

En nu ook weer in Amsterdam!

Amsterdam, De Nieuwe Sint Jacob

St.Jacob_Logo_Zwart-333x105.pngIn De Nieuwe Sint Jacob woont u op een bijzondere locatie, namelijk pal tegenover Artis in Amsterdam. Deze plek, met haar roemrijke geschiedenis, bood ooit de ruimte aan het R.K. Oude Mannen- en Vrouwenhuis Sint Jacob. En nu ontstaat hier een comfortabele en veilige woonomgeving die met uw levensfase meebeweegt. Met de monumentale kapel in het hart en daaromheen een prachtige binnentuin, woont u hier aan een groene oase van rust. Maar toch in het bruisende stadsleven van onze hoofdstad Amsterdam. In De Nieuwe Sint Jacob komen 305 luxe vrije sector huurappartementen en 20 stadswoningen beschikbaar.

 

DeNieuweSintJacob_Exterior-06_Vogelvlucht.jpg

Ligging

De Nieuwe Sint Jacob wordt gerealiseerd in de Plantagebuurt in Amsterdam. Deze bekende en gewilde wijk laat zich kenmerken door prachtige klassieke gebouwen en ruimte voor groen. U geniet dagelijks van het wonen in een wijk met een sfeervolle ambiance, en toch is alles wat het bruisende Amsterdam u te bieden heeft binnen handbereik. Het beste van twee werelden dus! Met de tramhalte voor de deur bent u snel op pad. Bijvoorbeeld voor een museumbezoek, gezellig etentje of een middagje winkelen. Op een steenworp afstand vindt u al bijzondere bestemmingen waaronder Hortus Botanicus, Artis en diverse musea. Maar voor een prachtig uitzicht en een gezellige plek op het terras hoeft u de deur nauwelijks uit. U kunt namelijk ook in de gezamenlijke binnentuin genieten van een lekker drankje terwijl u de monumentale kapel die de hart vormt van De Nieuwe Sint Jacob kunt bewonderen. Uit, en toch thuis.

Ligging.JPG

 

Wanneer start de inschrijving?

De inschrijving start op zeer korte termijn, 6 juli.

Wij staan klaar voor al uw vragen en eventuele hulp bij het voltooien van uw inschrijving.

Neem contact met ons op, wij staan voor u klaar.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan