DienstenVerbouwing Rik Feijen 19 februari 2020

De slotenmaker bij jou in de buurt

Het is maandagochtend en je hebt net de kinderen op school afgezet. De planning is dat je eerst het speelgoed thuis opruimt en daarna de boodschappen gaat doen. Maar als je bij de deur staat besef je je pas dat je de huissleutels in al haast vergeten bent. Dit is maar één voorbeeld waarbij een slotenmaker nodig is. Ontzettend vervelend natuurlijk, zeker wanneer er niemand in de buurt is met een reservesleutel. Een slotenmaker die snel aanwezig kan zijn is dan de juiste oplossing.

Altijd bereikbaar

Een slotenmaker die altijd bereikbaar is, is hartstikke fijn. Of je nou overdag, in de avond of in het weekend hulp nodig hebt, je weet dat hij altijd aanwezig is. Daarnaast zijn deze slotenmakers werkzaam door heel België, dus het maakt niet uit waar je woont. En zij beperken zich niet alleen maar tot het openmaken van sloten maar zijn ook gespecialiseerd in beveiliging. Wanneer er spoed is zullen zij dan ook binnen dertig minuten aanwezig zijn. Is er geen spoed? Dan wordt er in overleg met jou een afspraak ingepland. 

Sloten en beveiliging

Een slotenmaker die weet hoe hij een slot moet vervangen, uitboren of repareren is natuurlijk ontzettend fijn. Maar wanneer hij ook nog eens gespecialiseerd is in de beveiliging van je huis weet je dat het goed zit. Zo kun je deze slotenmakers ook inschakelen wanneer er een elektrisch slot vervangen moet worden, er sleutels bijgemaakt moeten worden, een auto of kluis opengemaakt moet worden maar ook voor inbraakbeveiliging- en preventie. Tegenwoordig zijn er sloten op de markt die extreem veilig zijn of zonder sleutel te gebruiken. Bijvoorbeeld met een code of een vingerafdruk. Ook hierbij kunnen defecten of andere problemen ontstaan, geef bij de slotenmaker aan om welk type slot het gaat.

Goed en betaalbaar

Doordat zij door heel België werkzaam (onder andere regio Antwerpen, Brussel, Gent, Brugge, Genk, Deurne en Sint Truiden) zijn kunnen ze de kosten ook laag houden. Dit betekent voor jou dat je er vanuit kunt gaan dat er een specialist bezig is met jouw sloten én dat het je niet een flink bedrag gaat kosten. De slotenmakers zijn altijd in de buurt en bereikbaar zodat ze snel ter plaatse zijn en jij niet lang buiten in de kou hoeft te wachten. De slotenmakers zijn daarnaast 24/7 te bereiken dus ook midden in de nacht kun je gerust bellen met een defect slot of een verloren sleutel.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan