Diensten Rik 31 mei 2022

De voordelen van een deurbel met camera

Tegenwoordig weet je nooit wie er voor je deur staat. Het kan de pakketbezorger zijn of de vriendengroep die je uitgenodigd hebt voor een borrel. Maar ook personen met slechte bedoelingen proberen steeds vaker of er iemand thuis is. Zo niet, dan proberen ze hun slag te slaan. Met alle vervelende gevolgen van dien. Het aanschaffen van een deurbel met camera loont daarom zeker de moeite. Zo kun je, ook op afstand, altijd zien wie er voor de deur staat.

Een bel met vele mogelijkheden

Met een slimme deurbel hoef je tijdens een vakantie niet altijd de buren in te schakelen om het thuisfront in de gaten te houden. Wanneer de bel gekoppeld is met je smartphone kun je zelfs vanaf je strandbedje op Ibiza zien wie er voor de deur staat. Zo kun je de koeriersdienst vragen of ze een pakketje bij de buurvrouw af willen geven. Of je wimpelt eenvoudig de persoon af die zich als energieleverancier voordoet. Ook wanneer je aan het werk bent op kantoor of achter het huis in de tuin krijg je een seintje dat er iemand bij de deur staat. De camera van de deurbel treedt namelijk in werking als er bewegingen worden gedetecteerd. Zo gauw er wordt aangebeld gaat de bel in huis af, maar komt er via de app op je telefoon ook een seintje binnen.

Extra bewaking

Een deurbel is een goede bewaker van je woning of bedrijfspand. Het neemt op wanneer het bewegingen signaleert, ook als er niet op de bel wordt gedrukt. Deze opgenomen beelden kun je later terug kijken via de app op je smartphone of tablet. Zo heb je geen waakhond meer nodig. Een deurbel met camera kan je huidige bel vervangen. Wanneer je zelf niet zo technisch bent, kun je dit beter door een ervaren installateur laten doen. Zo weet je zeker dat alles goed werkt en op de juiste manier is aangesloten.

Veilige woning

Heb je een nieuwe woning gekocht en geef je een grote housewarmingsparty? Ook al weet je wie je allemaal hebt uitgenodigd, dankzij de geïnstalleerde slimme deurbel met camera zie je meteen of er genodigden voor de deur staan. Heet iedereen van harte welkom en bedank ze voor de hulp tijdens de verhuizing. Als klein cadeautje en aandenken aan je housewarming laat je voor al je gasten flesopeners bedrukken. Krijg je hulp in de keuken met het bereiden van allerlei lekkere hapjes of tijdens de barbecue in de achtertuin? Laat dan voor de barbecuekoks en de keukenprinsessen schorten bedrukken. Terwijl jullie in de tuin er een knalfeest van maken met lekker eten en drinken, houdt je slimme deurbel de voorzijde van de woning in de gaten. Dat geeft een gerust en veilig gevoel. Laat je vooraf uitvoerig informeren over de vele types deurbellen met camera’s en bekijk welke het beste bij jou past. Voor ieders budget is er een bel te vinden die jou en je huisgenoten voldoende beveiligd.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan