Bart Pype 25 maart 2020

Digitaal bezichtigen? Het kan!

Je wilt een huis bezichtigen tijdens de coronacrisis? Dat is nog steeds mogelijk, met een digitale bezichtiging!

Wij begrijpen dat deze periode, met het coronavirus, de vraag naar voren komt of je wel of niet gaat bezichtigen. Wij laten alle bezichtigingen gewoon doorgaan, in goed overleg en volgens de regels van het RIVM. Wel vragen wij je kennis te nemen van de maatregelen die NVM makelaars & taxateurs met elkaar hebben opgesteld ter voorkoming van verdere verspreiding van het virus. Alvast bedankt!

Wat voor een advies geldt er voor bezoek aan een woning?

  • Wij voorkomen groepen in één woning. De bezichtigingen worden beperkt tot 2 klanten (3 personen aanwezig inclusief makelaar)
  • Een bezichtiging met verkouden of zieke mensen gaat niet door.
  • Wij schudden nogsteeds geen handen.
  • Wij vragen je om nergens aan te zitten (kranen, lichtschakelaars e.d.).
  • Wij blijven altijd op 1,5 meter afstand, als een ruimte dat niet toe laat, gaan we daar niet samen naar binnen.
  • Wij maken de bezichtiging niet langer dan noodzakelijk.

Liever op afstand bezichtigen?

Maar wil je liever niet de deur uit, maar toch jouw droomwoning bezichtigen? Het kan! Onze makelaars geven je graag een online digitale bezichtiging, door met je te videobellen! Het is natuurlijk niet te vergelijken met rondlopen in de woning, maar we geven je graag een eerste indruk! Hoe een digitale bezichtiging werkt, legt onze collega Laurien graag hier uit.

In het kort:

  • Bel/mail/chat naar ons dat je graag een woning wil bezichtigen en wil je deze zien middels een digitale bezichtiging, geef dit dan aan bij ons.
  • De makelaar is op het afgesproken moment in de woning en zal in overleg met je via WhatsApp, FaceTime of Skype met je videobellen.
  • Vervolgens start de makelaar de digitale bezichtiging zoals je van ons gewend bent.
  • Het is dan mogelijk om vragen te stellen aan de makelaar.

Ga je een bezichtiging inplannen? Het kan bij ons dus met een digitale bezichtiging en ‘offline’! Kijk hier voor ons actuele aanbod.

De NVM Open Huizen Dag van 28 maart is geannuleerd.

Aanleiding is de toename van het aantal gevallen van besmettingen van het Coronavirus in Nederland. Uiteraard ben je vrij om (digitale) bezichtigingen in te plannen bij woningen, waar je graag wilt gaan kijken. De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag zal plaats vinden op 3 oktober 2020. 

Hoe te beginnen met het kopen van een huis?
Het proces van het kopen van een huis is erg spannend en niet iets wat je jaarlijks doet. We zien de vraagtekens dan ook al verschijnen. Jouw zoektocht naar jouw droomhuis zijn vruchten heeft afgeworpen en je hebt een nieuw huis op het oog!

De volgende stap is een bezichtiging, zodat je het huis kunt bekijken. Wellicht lijkt het huis helemaal perfect voor jou en zie je jezelf er al wonen. Maar juist wanneer je de ‘roze bril’ nog op hebt is het belangrijk om ook kritisch naar het huis te kijken. Wij begeleiden je graag in elke stap!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan