Tuin Rik 23 december 2022

Dit zijn de 6 accessoires die je altijd in huis moet hebben voor wanneer je erop uitgaat

Heb jij inmiddels een prachtige woning gevonden? Dan wordt het eindelijk om je huis optimaal in te richten. Hierbij vergeten echter veel mensen om bepaalde accessoires in huis te halen die je nodig hebt, juist wanneer je jouw huis verlaat. Je wilt immers op alles voorbereid zijn qua weersomstandigheden. Daarom hebben wij 6 accessoires voor op een rijtje gezet, die je eigenlijk altijd in huis moet hebben voor wanneer je erop uitgaat. 

Een waaier tijdens hete zomerdagen

In de eerste plaats is het handig om een waaier in huis te hebben. Dit is met name het geval tijdens hete zomerdagen. Hierbij doelen we op een handmatige waaier. Deze kun je namelijk overal vrij gemakkelijk meenemen. Je kunt ook waaiers bedrukken om een persoonlijke twist te geven aan je waaier; super leuk! Vanzelfsprekend is echter het doel van deze waaier om jezelf een heerlijk briesje te geven wanneer de hitte je iets teveel wordt en er buiten geen wind is ter verkoeling. Onderschat zeker niet hoe handig deze accessoire kan zijn.

Een paraplu voor wanneer het regent

In ons koude kikkerlandje is een paraplu een accessoire die je zeker altijd in huis moet hebben. Het kan immers elk moment gaan regenen als je de deur uitgaat. Het is niet zo lekker om kletsnat op je werk of andere bestemming te komen. Met een paraplu houd je jezelf droog. Het leuke is dat je uit allerlei soorten paraplu’s kunt kiezen. Deze variëren van een kleine, uitschuifbare paraplu voor als je weinig ruimte hebt, tot aan grote paraplu’s die genoeg ruimte bieden om jezelf en anderen tegen de regen te beschermen. Kies daarom een paraplu die bij je past. Dit geldt ook op het gebied van kleuren en designs. Zo kunnen paraplu's dus haast een onderdeel van je outfit worden.

Een zonnebril voor wanneer de zon hard schijnt

Een andere onmisbare accessoire die je altijd in huis moet hebben, is een zonnebril. Deze komt met name handig van pas wanneer de zon hard schijnt. Je ogen kunnen hierdoor worden beschermd tegen de felle stralen van de zon. Je voorkomt er een stevige hoofdpijn mee en het is veiliger in het verkeer. Daarbij kun je uit verschillende designs en kleuren kiezen. Zo maak je jouw outfit af met die ene must-have accessoire, namelijk een goede zonnebril.

Een warme sjaal

Verder is een warme sjaal natuurlijk ook een must-have. Dit is met name het geval wanneer je in de wintermaanden op pad gaat. Hierbij wordt het buiten al snel koud en hierdoor kan je lichaam te weinig warmte produceren om jezelf te warm te houden. Om deze reden is een warme sjaal ideaal om lekker warm te blijven tijdens koudere momenten. Kies hierbij uiteraard voor een niet-allergische stof die genoeg warmte biedt. Zo ben je in een handomdraai klaar om lekker warm de deur uit te gaan. Een sjaal is met name handig wanneer er een koude wind staat, aangezien deze ook je nek warm houdt. Wanneer je het compleet maakt met een muts en handschoenen, blijf je overal lekker warm.

Voor zakelijke ontmoetingen is een horloge een goede keuze

Tevens is een horloge ook altijd handig om bij je te hebben. Dit is met name het geval als je naar zakelijke ontmoetingen gaat. Zo ben je steeds op tijd voor deze afspraken en kun je hierdoor ook je naam als professional verder uitbouwen. Hierbij kun je kiezen uit een analoog of digitaal horloge, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. Wel is het handig om ervoor te zorgen dat je horloge staat ingesteld op de juiste tijd. Leuke bijkomstigheid is dat een horloge aan anderen laat zien dat je op stijlvolle wijze zowel de klok als je agenda goed in de gaten houdt.

Een ijskrabber voor wanneer het buiten vriest

De laatste tip is speciaal voor autobezitters. Heb jij een auto, dan is een ijskrabber in de winter een echte must have om altijd in huis te hebben. Bevroren ruiten komen altijd als onaangename verrassing, dus kun je maar beter goed voorbereid zijn. Om te zorgen dat je toch snel naar je werk kunt vertrekken, zorg je dat je een ijskrabber in de auto hebt liggen en leg je een flesje slotontdooier bij de voordeur. Mocht je de auto dan niet open krijgen, dan kun je altijd de slotontdooier inzetten.

Met deze 6 accessoires ben je klaar om de deur uit te gaan bij alle mogelijke weersomstandigheden. Heb jij alles al in huis gehaald?

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan