Woninginrichting Rik 20 december 2022

Drie tips voor passende raamdecoratie voor jouw industriele slaapkamer

Heb je een industriële slaapkamer? Dan is het niet altijd eenvoudig om hier de juiste raamdecoratie bij te vinden. Er zijn namelijk een groot aantal mogelijkheden, maar niet iedere variant kan jou dezelfde voordelen opleveren. Het is daarom belangrijk om te kijken wat de passende raamdecoratie is, zodat je alleen maar van de voordelen kunt genieten. Maar welke varianten zijn dan de beste keuze op dit gebied? En waar kun je dan nog eventueel naar kijken voor de aankoop? Na het lezen van onderstaande informatie kun jij zorgen voor een mooi geheel in de slaapkamer.

Plissé gordijnen brengen een stoer uiterlijk 

Een industriële slaapkamer moet voorzien zijn van stoere raamdecoratie. Plissé gordijnen kunnen hiervoor zorgen. Bij plissé gordijnen heb je de mogelijkheid om voor een top-down bottom-up systeem te kiezen, waardoor je zelf bepaalt waar je het licht tegenhoudt. Zo kun je bij een lage zon de gordijnen meer laten zakken, terwijl je tijdens de avonduren weer kiest om het volledige raam te bedekken. Doordat de gordijnen in een groot aantal kleuren komen, kun je altijd een kleur vinden die bij de rest van jouw interieur past en waar je voordelen aan behaalt.

Houten jaloezieën om er een geheel van te maken 

Een andere goede variant voor jouw industriële slaapkamer zijn houten jaloezieën. Hout komt immers ook voor in een industrieel design, waardoor je er een mooi geheel van maakt. Je kunt de houten jaloezieën geheel op maat laten maken, waardoor de afmetingen kloppen en je ook de juiste kleur van het hout hebt. Een professional kan alles voor jou opmeten, waarna je dezelfde professional ook alles kunt laten monteren. Dit zorgt ervoor dat je jouw nieuwe jaloezieën gelijk in gebruik kunt nemen in de avond en geniet van wat de jaloezieën met zich meebrengen.

De raamdecoratie voor de slaapkamer goed uitzoeken 

Alle raamdecoratie voor de slaapkamer kan geheel op maat gemaakt worden en daarbij ook in meerdere kleuren komen. Door goed te bekijken welke kleuren je bij jouw interieur wilt hebben, zorg je er ook voor dat je er een mooi geheel van maakt en kunt genieten van jouw slaapkamer. Deze plek is immers bedoeld om volledig te ontspannen en met de juiste raamdecoratie kun je dit te allen tijde realiseren. Door alle factoren voor jezelf op een rij te zetten, weet je zeker dat jouw interieur er te allen tijde mooi uitziet.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan