Droom uw woning

26 januari 2018

Herkent u zich in de volgende situatie?
De kinderen hebben allemaal het veilige nest verlaten… Het huis wordt langzamerhand te groot voor de huidige gezinssamenstelling, waardoor het onderhoud een steeds grotere last begint te worden. De drang om meer te gaan reizen of andere leuke dingen te ondernemen wordt groter. Maar zodra het verhuizen naar een “flat” in gedachte boven komt, worden alle aantrekkelijke ideeën langzaam maar zeker weer naar de achtergrond verdreven.

Het woord “flat” is in deze de boeman. Het suggereert een wooneenheid te zijn waar alle luxe en comfort uit weggenomen is. Maar wat als deze “flat” een prachtige woonoppervlakte biedt waar u de mogelijkheid krijgt om uw hobby te blijven uitoefenen, uw (klein)kinderen kunt blijven ontvangen, voldoende buitenruimte heeft en de dynamiek van de omgeving op een geheel ander niveau kunt ervaren? Noemen we het dan nog steeds een flat? Of noemen we het dan uw droomwens?

Herkent u zich in deze situatie? Heeft u zichzelf al eens afgevraagd welke mogelijkheden er voor u zijn om te verhuizen? Wel eens gedroomd van een andere woning, maar weet u niet waar te beginnen? Deze en andere vragen komen aan bod tijdens het event ‘Droom uw Woning’ dat wij samen met de Rabobank organiseren op zondag 4 maart 2018. Het wordt een inspirerend event met veel interactie aan de hand van prikkelende stellingen rondom dit thema. Alle ins en outs worden besproken vanuit verschillende oogpunten. Zo zal er onder andere een spreker zijn van ons kantoor, de Rabobank, maar ook van Pigmans Ras Janssen Notarissen.

Dagvoorzitter Vivian Reijs
Vivian Reijs is de host van het gehele event en zorgt na het informatieve programma voor een ‘luchtige’ afsluiter over ‘een gezonde leefstijl’. Ze is gezondheidsexpert en voedingscoach. Vivian Reijs is voornamelijk bekend van tv. Haar grootse passie is het inspireren van mensen en adviseren over een gezondere leefstijl.

Hoe ziet het programma er uit?
13.00 uur: Ontvangst
13.15 uur: Opening door Vivian Reijs
13.30 uur: vb&t: jouw hospitality manager
13.45 uur: Nieuwbouwkansen in de regio
14.15 uur: Levenstestament, schenken en erven
14.45 uur: Pauze
15.00 uur: Blijf financieel fit
15.45 uur: Een gezonde leefstijl
16.15 uur: Onder het genot van een hapje en drankje in gesprek met de experts
17.00 uur: Einde

Graag nodigen wij u uit voor het event. Deze vindt plaats op zondag 4 maart in het Evoluon, Noord Brabantlaan 1A in Eindhoven. Kijk voor meer informatie op http://bit.ly/2rmYsY2. Hier kunt u zich t/m 23 februari aanmelden voor het event. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen, dus schrijf u snel in.

Graag tot ziens op zondag 4 maart!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9.
Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan