Bart Pype 5 juni 2019

Droom Uw Woning Event

Op zondag 17 maart 2019 hebben wij in De Traverse in Helmond de tweede editie van het Droom Uw Woning event georganiseerd. In samenwerking met de Rabobank Helmond, Gemeente Helmond en Notariskantoor Spoormakers hebben de 450 aanwezigen een inspirerende middag gehad.

Tijdens deze dag zijn er meerdere ontwikkelingen en projecten gepresenteerd door de wethouder Gaby van den Waardenburg van de gemeente Helmond. De ontwikkelingen voor de stad Helmond zijn hierbij toegelicht.

Door vb&t Makelaars is er een toelichting gegeven op de diverse nieuwbouwprojecten die binnenkort in Helmond zullen starten. Daarnaast is er informatie gegeven over het nieuwe makelaarsmodel Easie.

Notariskantoor Spoormakers heeft daarnaast de doelgroep kunnen inlichten over schenken en het opstellen van een levenstestament.

Rabobank Helmond heeft toelichting gegeven op hoe geldzaken zo goed mogelijk geregeld kunnen worden om zorgeloos te wonen. Hierbij kwamen onderwerpen aanbod zoals het gebruiken van de overwaarde van uw woning en hypotheken.

De gehele dag is op een ludieke manier aan elkaar gepraat door de cabaretier en dagvoorzitter Marlon Kicken.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan