CoronavirusDienstenNieuws Rik Feijen 21 april 2020

Een dag mee met Esther! Hospitality Manager Den Bosch

Wij nemen je graag mee naar het team achter Easie! Wij begrijpen heel goed dat je ons eerst beter wil leren kennen, voordat je bij ons er voor kiest om jouw huis te verkopen of een huis te kopen! Het is wel zo prettig om een gezicht te hebben bij diegene die de verkoop en/of aankoop van jouw grootste bezit gaat begeleiden!

Meer weten over Easie? Ons team staat je graag te woord tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

Vandaag is het woensdag

En het is een gewone werkdag… nou gewoon… zoals iedereen zegt; het is een rare tijd, het is een bijzondere tijd… brrr ik krijg daar echt jeuk van! Hoe ik erin sta: Het is nu even zo, en we gaan ervoor!

Vandaag is het dus woensdag en ik ga lekker werken!

Martin (mijn vriend) werkt nu fulltime thuis en na een kop cappuccino die hij altijd voor mij maakt (ik weet het ik ben een bofkont), loop ik door een stil en rustig ‘s-Hertogenbosch naar kantoor. Er zijn nu maar weinig mensen die dagelijks op dezelfde tijd naar werk gaan. Dus waar het normaal gesproken op de Stationsweg krioelt van de mensen, kom ik nu elke dag maar een paar mensen tegen, en dagelijks dezelfde. En omdat we elkaar elke dag tegenkomen, zij richting het centrum, ik richting het station zeggen we elkaar sinds gisteren gedag.

Na een tijdje thuisgewerkt te hebben, werk ik nu 2 weken weer fulltime op kantoor wat ik heerlijk vind! Ik ben er lekker uit, heb als ik ’s-avonds thuis komt wat te vertellen en het is toch stiekem wel beter voor de relatie.

Aangekomen op kantoorstart ik eerst de computer op en slinger de telefoon aan, pak een fles water met glas en bekijk eerst mijn mailbox. Ik werk zoveel mogelijk mails af maar een aantal mails die ik ook later op de dag kan afwerken laat ik mooi nog even staan.

Daarna leg ik de agenda voor de makelaars klaar. Deze vliegen nu van thuis bij de kinderen, naar bezichtigingen, waardebepalingen, tekenafspraken, digitale afspraken op kantoor en weer terug naar de kinderen. Voor de bezichtigingen leg ik alvast de sleutels klaar, voor waardebepalingen de kadastrale gegevens en de koopaktes voor tekenafspraken.

Dan is het eerst tijd voor een kop koffie, even een beetje bijkletsen met de makelaar die binnen komt rennen, en een ontbijtje.

Wat het leuke is aan deze functie is dat geen dag hetzelfde is. Natuurlijk de mailbox, agenda klaarleggen en bezichtigingen inplannen komen eigenlijk elke dag weer terug.

Maar als je vraagt welke werkzaamheden er nog meer in mijn takenpakket zitten… nou hou je vast;

Voor je het weet is het tijd voor lunch en eet ik een boterhammetje of een crackertje met de paar collega’s die nu op kantoor aanwezig zijn. Gezellig aan de bartafel en op 1,5 meter afstand. Wat was er op TV gisteravond? Duhuh weinig. En oh we kunnen niet wachten tot het vanavond half 9 is. We nemen nog even de aflevering van vorige week door en speculeren of er vanavond op de gong geslagen gaat worden bij Temptation Island.

Ja (bloos) de guilty pleasure van mij en een aantal collega’s (en nee ik noem geen namen).

Na de lunchmijn fles water bijvullen en weer aan de slag. Naast de eerder genoemde werkzaamheden gaat de telefoon regelmatig voor het inplannen van bezichtigingen, kopers die nog wat vragen hebben, en ja hoor; nog iemand die belt voor een huurwoning.

Je leest het, saai is het zeker niet met zoveel verschillende werkzaamheden. Het kan soms super druk zijn, en op andere dagen is het gelukkig lekker druk met tijd voor een praatje met collega’s. Dat is voor mij in deze ‘bijzondere’ tijd gelukkig niet veranderd.

En voor je het weet is het alweer half zes .Ik wandel straks terug naar huis over een vrijwel lege Stations Passerelle en Stationsweg. Er zullen vast wat mensen op Het Bolwerk langs de Dommel zitten, genietend van een drankje en de zon…. Hmm klinkt wel heel verleidelijk…. Maar nee ik loop straks recht door naar huis. Dan gaan we samen eerst ‘ontkoppelen’, dus een uurtje wandelen of fietsen. Daarna gaat Martin koken (heb ik al gezegd dat ik een bofkont ben) en daarna op de bank de TV aan, want vanavond is het tijd voor Temptation Island!

Makelaar ‘s-Hertogenbosch: Easie is de nieuwe stijl

Bij Easie krijg je de volledige controle over de verkoop van je woning tegen een transparante vaste prijs. Meer weten? Bekijk dan onze verkooppakketten of plan een vrijblijvende waardecheck.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan