Bart Pype 24 februari 2018

Een nieuw icoon voor Eindhoven!

We zijn live met project BunkerToren! Het pre-sale event was de aftrap van dit fantastische project!

Ruim en riant wonen
De BunkerToren biedt een nieuwe dimensie aan het wonen in Eindhoven. Een ruime variatie aan riante appartementen in een bijzonder gebouw, op een bijzondere plek met een bijzondere geschiedenis. De basis is de stoere en stevige Bunker, een begrip in Eindhoven. Dit was de plek voor een bruisend studentenleven van vele generaties TU/e-studenten. De robuuste Bunker krijgt een tweede leven en een waardevolle toevoeging in de vorm van een 100 meter hoge woontoren, die naar boven toe steeds ranker en opener wordt. De BunkerToren vormt het scharnierpunt tussen binnenstad en groene TU/e-campus.

Wonen in de BunkerToren, met de stad en het park aan je voeten.

Wonen en ontmoeten
Wie in de BunkerToren woont, geniet in de eerste plaats van een modern en hoogwaardig appartement: koop of huur, groot of iets kleiner, ruim en riant of vooral functioneel, maar altijd met een prachtig uitzicht over de hele stad. Rond de BunkerToren valt veel meer te beleven. De groene zone rond de Dommel wordt doorgetrokken in een prachtig park rond de woontoren. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten in een natuur-rijke omgeving met een grote diversiteit aan planten en bomen. Op de benedenverdieping van de BunkerToren ontwikkelt het grandcafé zich tot een trefpunt voor de bewoners van de appartementen, de omliggende woonbuurt, de TU/e-gemeenschap en de gebruikers van de kantoren die hier ook een plek vinden.

Wonen in de BunkerToren, werkelijk een belevenis.

Interesse in meer details over de plannen, het bouwproces en de mogelijkheden? Schrijf je in via http://bunkertoren.nl voor informatie over de beschikbaarheid, want wij starten in september al met de verkoop.

Volg @bunkertoren ook op Facebook en Instagram voor leuke en inspirerende nieuwsupdates over dit project.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan