Nieuws Elise Hees 3 juni 2022

Erik Reinders: Eén team en één passie

Mijn naam is Erik Reinders en ik ben inmiddels alweer bijna 5 jaar werkzaam bij vb&t Nieuwbouw Makelaars. Door onze pro-actieve en persoonlijke werkwijze, zijn we deze periode gegroeid van 3 naar 10 medewerkers. Voorheen ben ik 17 jaar werkzaam geweest als (all-round) makelaar en heb ik verkoop- en verhuurtransacties verzorgd in zowel bestaande woningmarkt als nieuwbouw. Ik heb ervoor gekozen om mezelf te specialiseren als nieuwbouwmakelaar. Nieuwbouw staat voor een langdurige relatie met je opdrachtgever waarin we een gespecialiseerde toegevoegde waarde kunnen leveren. Anderzijds blijf ik toch in contact met de consument (koper / huurder). Iedere dag werken wij aan vele mooie koopprojecten in Brabant en voor de verhuurwoningen zelfs landelijk! Dit doen we met eén team en één passie, waar ik enorm trots op ben!

Dit is slechts een deel van mijn werkzaamheden. Vaak worden wij al in een vroeg stadium betrokken bij een project en wel voor de advisering. In het adviestraject voorzien wij onze opdrachtgever van een inzichtelijk advies met hierin opgenomen alle kennis en marktinformatie, zodat zij een helder beeld hebben van de marktomstandigheden, de vraag vanuit de markt, beoogde doelgroep en prijsadvies. De data voor ons advies, verzamelen wij uit verschillende bronnen als een soort van ‘spin in het web’. Enkele bronnen zijn het grote databestand vanuit de branchevereniging (NVM), vraagzijde (Funda), onze brede marktkennis en uiteraard de gesprekken met woningkandidaten.

Hiernaast ondersteunen/ ontzorgen wij onze opdrachtgevers op het gebied van marketing, zodat het project optimaal in de markt gepositioneerd kan worden. Met als doel het ontzorgen van onze opdrachtgever en het behalen van het optimale resultaat voor onze opdrachtgever. Teamwork!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan