Nieuws Anne Fleur Kolthof 6 december 2023

Gepersonaliseerde geschenken voor de klant in de vastgoedsector

De vastgoedsector is afhankelijk van sterke klantrelaties en langdurige connecties. Hoe kun je deze connecties nou versterken?

Denk aan het geven van gepersonaliseerde relatiegeschenken of een bedrukte tas met het logo van het vastgoedbedrijf. Dit herinnert de klant aan de samenwerking en is ook nog eens nuttig als gebruiksvoorwerp. Daarbij helpt dit met het vergroten van de naamsbekendheid van het vastgoedbedrijf. 

Gepersonaliseerde relatiegeschenken

Voor klanten van vastgoedbedrijven hebben gepersonaliseerde relatiegeschenken veel positieve effecten. Ten eerste voelt de klant zich gewaardeerd wanneer ze een gepersonaliseerd relatiegeschenk ontvangen. Dit laat namelijk zien dat het bedrijf moeite voor ze doet en dat ze je kennen.

Dit versterkt ook het vertrouwen dat de klant heeft in het vastgoedbedrijf. Daarnaast is een tevreden klant eerder geneigd om positief te praten over het desbetreffende bedrijf. Dit draagt bij aan de mond-tot-mondreclame en dat laat op die manier een goede reputatie achter bij potentiële klanten. Een relatiegeschenk bedrukken met het logo van je bedrijf is ook een strategische keuze, hierover meer in de volgende alinea. 

Bedrukte tassen als marketingmiddel

Een tas met logo bedrukken van je bedrijf is een slimme zet. Hiermee sla je twee vliegen in één klap, namelijk: het zorgt voor een grote naamsbekendheid en herinnert de klant aan de samenwerking met het vastgoedbedrijf. De klant die deze tas met het logo draagt, maakt direct reclame voor je bedrijf.

Het maakt niet uit of het een rugtas, een laptoptas of een papieren tasje is, het gaat erom dat het logo goed zichtbaar is en op deze manier voortdurend wordt blootgesteld aan potentiële klanten.

Daarbij wordt de klant ook elke keer geprikkeld wanneer ze dit logo zien, waardoor ze langer in je hoofd blijven zitten en mogelijk nog een keer aan de bel trekken bij je. Naast het bedrukken van tassen kun je natuurlijk ook notitieboekjes, pennen, flessen, mokken en noem maar op bedrukken met je logo om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten.

Variatie in bedrukte relatiegeschenken

Het bedrukken van gebruiksvoorwerpen die je dagelijks gebruikt met je bedrijfslogo is een strategische zet. Het is vooral doeltreffend wanneer dit er zo veel mogelijk zijn. Hierdoor creëer je een groot scala aan producten die klanten dagelijks gebruiken. Dit vergroot de zichtbaarheid van het bedrijfslogo en de klant blijft continu in contact met het merk.

In de vastgoedsector is een langdurige relatie met de klant het allerbelangrijkst. Wat hierbij helpt is het personaliseren van relatiegeschenken aan de klant. Dit draagt bij aan positieve mond-tot-mondreclame en het vertrouwen dat de klant in je bedrijf heeft.

Daarnaast is het een strategische zet om zoveel mogelijk relatiegeschenken te bedrukken met je bedrijfslogo. Dit vergroot de naamsbekendheid, hierdoor blijft je merk in het hoofd van de klant hangen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan