Bart Pype 12 december 2018

Goede voornemens voor je woning in 2019

Behalve goede voornemens voor jezelf (meer sporten, gezonder eten) kun je ook voornemens voor je woning op een rijtje zetten. Maak in 2019 werk van jouw plannen binnenshuis! Wij geven je een aantal ideeën waar je mee aan de slag kunt.

Verlies een aantal kilo’s

Na alle feestdagen is het weer tijd om alle kerstversieringen op te ruimen en je woning weer klaar te maken voor een nieuw jaar. Ga alle ruimten in je woning eens goed door en kijk kritisch naar wat je kunt weggooien. Bewaar je al jaren die bloempot die eigenlijk echt niet meer bij je interieur past? Gooi deze dan nu eens weg of breng deze naar de kringloop. Zo ben je direct van een aantal spullen af!

Het oude er uit en het nieuwe er in

Heeft jouw woning mooie witte muren, geheel in lijn met de Scandinavische interieurtrend? Maar voelt je woning na het weghalen van de kerstversieringen daarom maar kaal? Een paar liter verf om één accentmuur te maken in een leuke frisse kleur is zo gedaan. Het verven van die muur geeft je meteen een work-out!

Denk groter

Kijk je al jaren naar die scheur in de muur of vind je de krassen op de vloer nu wel steeds meer opvallen? Kies er voor om dit jaar eens die grote uitgave te doen en voer een aantal verbeteringen door in je woning. Kies hierbij voor kwaliteit. Uiteindelijk doe je jezelf een groot plezier en maakt het je woning meer waard.

Bespaar

Wil je dit jaar meer geld over houden? Het is na de winter een goed moment om de verwarmingen in je huis na te lopen. Een verwarming die niet goed werkt kost je namelijk meer geld omdat de energie verloren gaat. Ga je er eens in verdiepen welke aanpassingen je in je woning al kan doen zonder te grote veranderingen door te hoeven te voeren. Dit draagt bij aan jouw rekening en aan het energielabel van je woning!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan