Bart Pype 13 augustus 2019

Heb jij je al ingeschreven?

Binnenkort kan het weer! Lekker wonen in een bijzondere buurt. Gezellig, ruim en centraal. Precies wat de huidige bewoners van de nieuwe Kruidenbuurt zelf ook zeggen. Inmiddels kun je je hier inschrijven voor de laatste fase koopwoningen.

Kenmerken

De 3-laagse woningen hebben een woonoppervlak van bijna 145 m2. Dat is ruim 500 m3 verdeeld over drie volledige woonlagen. Bovendien zijn er tal van keuzeopties: een grotere badkamer, een extra slaapkamer, een tweede badkamer of een hobbyruimte op zolder, het kan allemaal. Net zoals het samenvoegen van twee kleine slaapkamers tot één grote of het vergroten van de woonkamer door een uitbouw aan de achterzijde. Daarnaast is er natuurlijk de mogelijkheid om de keuken, het sanitair en de wand- en vloertegels af te stemmen op je eigen smaak. De 38 drielaagse woningen zijn al te koop vanaf €347.500,- v.o.n.

De 4-laagse woningen zijn fraai gelegen aan het groene Laurierplein. Deze zeer royale woningen hebben een woonoppervlak van bijna 175 m2. Bijzonder is de begane grond verdieping die ‘hoger’ is dan normaal. Geen 2,60 meter maar 3,20 meter ‘vrije hoogte’. De woning heeft verder nóg drie verdiepingen met veel ruimte voor het realiseren van je woonwensen. Bijvoorbeeld een extra woonkamer op de eerste verdieping, met uitzicht op het groen. Of wat denk je van een grote keuken met een vide, of een extra werkkamer aan het dakterras…. verzin het maar. De woningen zijn ruim 640 m3, dus daar ligt het niet aan. De 15 vierlaagse woningen zijn al te koop vanaf €410.000,- v.o.n.

En dan zijn er nog 3 zogenaamde specials. Dit zijn kavels met een unieke vorm, ligging en bebouwingsmogelijkheden. De specials hebben drie woonlagen en qua woonoppervlak variëren ze van 180 tot ruim 210 m2. Met name deze grootste woning is heel geschikt voor een bedrijf aan huis.

Wil jij ook een woning die al je woonwensen vervuld? Het kan!

Kijk op www.wonenindekruidenbuurt.nl of jouw ideale woning hier beschikbaar is, of kom langs bij ons op kantoor aan de Vestdijk 180.

Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat graag!

Je kunt dan contact opnemen met Bregje Visser via 088- 54 54 645 of nieuwbouw@vbtmakelaars.nl

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan