Nieuws Anne Fleur Kolthof 7 juni 2023

Het Drakenboot Festival 2023 brengt spektakel naar Helmond

Het festival, geïnspireerd door eeuwenoude Chinese tradities, belooft een spectaculaire ervaring voor zowel deelnemers als toeschouwers. Met kleurrijke drakenboten die door het water snijden, enthousiaste teams en een bruisende festivalsfeer, wordt het Drakenboot Festival 2023 een evenement dat je niet wilt missen.

Een historische traditie: Het Drakenboot Festival vindt zijn oorsprong in het oude China, waar het werd gevierd als onderdeel van de jaarlijkse Duanwu-viering. Deze traditie herdenkt het leven van de beroemde Chinese dichter Qu Yuan en is in de loop der jaren uitgegroeid tot een wereldwijd fenomeen. Het festival wordt gekenmerkt door drakenbootraces, waar teams van roeiers in speciaal ontworpen boten strijden om de overwinning.

Festival traditie keert naar Helmond terug

Het hoogtepunt van het festival: vrijdag 9 juni tot en met zondag 11 juni zal het water van de Zuid-Willemsvaart in Helmond tot leven komen met de aanblik van kleurrijke drakenboten. Teams van zowel lokale als internationale deelnemers zullen met elkaar concurreren in een spannende race, waarbij ze hun uiterste best zullen doen om de felbegeerde titel van kampioen te veroveren. De energie en vastberadenheid van de roeiers zijn besmettelijk, terwijl toeschouwers juichend langs de kade staan om hun favoriete teams aan te moedigen.

Meer dan alleen drakenbootraces: Het Drakenboot Festival 2023 biedt meer dan alleen spannende races. Het festivalterrein zal bruisen van activiteiten voor het hele gezin. Bezoekers kunnen genieten van liveoptredens van lokale bands en artiesten, terwijl ze smullen van heerlijk eten en drinken uit alle hoeken van de wereld. Daarnaast zullen er ook culturele workshops en demonstraties plaatsvinden, waar bezoekers kennis kunnen maken met de rijke tradities van verschillende culturen.

Saamhorigheid in de stad

Een viering van gemeenschap en saamhorigheid: Het Drakenboot Festival is niet alleen een sportevenement, maar ook een viering van gemeenschap en saamhorigheid. Het brengt mensen van verschillende achtergronden en leeftijden samen om te genieten van een dag vol plezier en opwinding. Het festival stimuleert teamgeest, vriendschap en sportiviteit, terwijl het tegelijkertijd de culturele diversiteit van Helmond en daarbuiten viert.

Conclusie: Het Drakenboot Festival 2023 belooft een buitengewoon evenement te worden dat Helmond op de kaart zal zetten als een bruisende culturele bestemming. Met de kleurrijke drakenbootraces, de levendige festivalsfeer en de verscheidenheid aan activiteiten voor het hele gezin, is het festival een must-see voor zowel inwoners als bezoekers. Dus zet 9 t/m 11 juni alvast in je agenda en bereid je voor op een dag vol spanning, sensatie en gemeenschapszin tijdens het Drakenboot Festival in Helmond.

vb&t Makelaars: jouw partner in vastgoed!

De Betrouwbare Partner voor Vastgoedtransacties: vb&t Makelaars Helmond

Het gerenommeerde makelaarskantoor dat gespecialiseerd is in vastgoedtransacties in de regio Helmond. Met hun uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en een team van ervaren professionals, heeft vb&t Makelaars Helmond een solide reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor zowel kopers als verkopers. In dit artikel zullen we de diensten, expertise en unieke eigenschappen van vb&t Makelaars Helmond nader bekijken.

Een breed scala aan diensten: vb&t Makelaars Helmond biedt een breed scala aan diensten op het gebied van vastgoedtransacties. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning, je huidige woning wilt verkopen of een beleggingsobject wilt kopen, vb&t Makelaars Helmond staat klaar om je te begeleiden. Hun diensten omvatten onder andere:

Aankoopbegeleiding

Het team van vb&t Makelaars Helmond helpt je bij elke stap van het aankoopproces. Van het vinden van geschikte woningen die voldoen aan jouw criteria tot het onderhandelen over de beste prijs en het opstellen van contracten, ze zorgen ervoor dat je een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Verkoopbegeleiding

Als je jouw woning wilt verkopen, kun je rekenen op de expertise van vb&t Makelaars Helmond. Ze zorgen voor een professionele presentatie van jouw woning, effectieve marketing en het begeleiden van potentiële kopers tijdens bezichtigingen. Hun doel is om jouw woning snel en tegen de beste prijs te verkopen.

Taxaties

vb&t Makelaars Helmond biedt ook deskundige taxatiediensten voor zowel particuliere woningen als commercieel vastgoed. Hun gecertificeerde taxateurs zorgen voor een nauwkeurige waardebepaling die voldoet aan de geldende normen.

Expertise en lokale kennis

Met jarenlange ervaring op de lokale vastgoedmarkt heeft vb&t Makelaars Helmond diepgaande kennis van de regio en de bijbehorende markttrends. Ze begrijpen de specifieke eigenschappen van verschillende wijken in Helmond en kunnen waardevolle inzichten bieden om jouw vastgoedtransactie succesvol te maken.

Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning in een rustige buurt of een investeringspand in het stadscentrum, vb&t Makelaars Helmond heeft de kennis om je te helpen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Klantgerichtheid en betrouwbaarheid

vb&t Makelaars Helmond hecht veel waarde aan klantgerichtheid en betrouwbaarheid. Ze luisteren naar de wensen van hun klanten en zetten zich in om aan die behoeften te voldoen. Hun professionele en transparante aanpak zorgt voor een soepele vastgoedtransactie, waarbij ze jou als klant op de hoogte houden van elke stap in het proces. De betrokkenheid en toewijding van vb&t Makelaars Helmond hebben hen het vertrouwen en de loyaliteit van veel tevreden klanten opgeleverd.

Ken je ons al als makelaar Eindhoven en makelaar Den Bosch?

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan