Nieuws Anne Fleur Kolthof 17 juli 2023

Het wow-effect in huis door accessoires

Wanneer je een nieuwe woning koopt, is het vaak een leuke uitdaging om deze volledig naar je eigen smaak in te richten. Vaak neem je veel meubels mee uit je vorige woning, maar het is ook leuk om op zoek te gaan naar nieuwe accessoires die de ruimte net dat beetje extra geven.

Het is immers een nieuwe plek en het kan fijn zijn om wat nieuwe spullen toe te voegen voor een fris gevoel. Er zijn talloze soorten accessoires beschikbaar, maar de woonaccessoires van Pols Potten zijn een waardevolle toevoeging aan elk interieur vanwege hun uitgebreide assortiment.

Een eyecatcher in huis

Er zijn talrijke prachtige vazen verkrijgbaar die een echte blikvanger zijn voor elk huis en die het interieur net dat beetje extra kunnen geven. In verschillende stijlen kun je een mooie vaas vinden en deze vervolgens vullen met echte bloemen of een boeket van zijden bloemen, zodat je het hele jaar door kunt genieten van een prachtig boeket.

De vaas op zichzelf is al een pronkstuk in de woonkamer en hiermee creëer je al snel een andere sfeer dan in je vorige woning. De meeste mensen zetten vaak 1 vaas neer, maar heb je er wel eens over nagedacht om een set vazen te gebruiken? Je kunt bijvoorbeeld een set vazen in een groene kleur aanschaffen, met allemaal verschillende modellen en tinten groen. Dit is pas echt een eyecatcher.

Een bijzondere toevoeging in huis

Je kunt je woning nog verder aanvullen met bijvoorbeeld kaarsenhouders. Deze kun je op een andere plek in de kamer plaatsen waardoor het sneller een geheel wordt, maar je ook op die andere plaats een mooie eyecatcher hebt. Kaarsenhouders zijn er in de meest unieke vormen en maten.

Denk bijvoorbeeld aan een kaarsenstandaard die eruitziet als een tak van een boom, waarbij je dus verschillende “takken” hebt om een kaars op te plaatsen. Maar dat is niet alles. Je hebt ook de keuze uit verschillende vormen, zoals kerken, die verlicht worden door het waxinelichtje. Je kunt dus standaard kaarsenhouders vervangen door unieke accessoires om een wow-effect te creëren.

Een memorabel interieur

Het is vaak niet nodig om veel moeite te doen om je huis een unieke touch te geven. Het is echter belangrijk dat je selectief bent bij het kiezen van accessoires en echt kijkt naar mooie stukken die een toevoeging zijn voor je interieur. We hadden het al over een set vazen in een specifiek kleurenpalet en unieke kaarsenhouders.

Maar er is nog meer. In plaats van een standaard schilderij zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor papieren kunstwerken, zoals een dierenkop (hert, olifant, of iets anders) of een 3D schilderij met vlinders en insecten. De conclusie is dat je unieke stukken kunt kiezen in plaats van de “standaard” woning accessoires. Zo maak je je huis pas echt uniek!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan