HuizenmarktNieuwbouwExpats Yvanka Sharma 6 september 2022

Hoera! Het project De Gebroeders is 100% verhuurd!

De appartementen van De Lodewijk en De Willem zullen 21, 22 en 23 september opgeleverd worden aan de nieuwe huurders. Wij wensen iedereen een voorspoedige verhuizing en veel woonplezier!

Over De Gebroeders

De Willem en De Lodewijk zijn samen ‘De Gebroeders’: twee markante, nieuwe appartementengebouwen in Eindhoven, op de grens van het Philipsdorp en het Vonderkwartier.

De Gebroeders zijn vernoemd naar hun locaties: ‘De Lodewijk’ staat op de hoek Lodewijk Napoleonlaan/Willemstraat, waar ooit heel Eindhoven zijn radio kocht bij de firma Vogelzang (een Philips-radio, uiteraard). ‘De Willem’ vind je 100 meter verderop, op de hoek Willemstraat/Gagelstraat, waar de firma Van de Ven & Co. in steenkolen handelde. Beide appartementengebouwen staan geworteld in de geschiedenis, maar met de blik ferm op de toekomst gericht: perfect geïsoleerde, gasloze en vooral comfortabele appartementen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan