Bart Pype 29 oktober 2020

Hooghe Heer in Meerhoven – een nieuw project!

De voorloopwebsite van de Hooghe Heer – Meerhoven staat live!

Een prachtig nieuwbouwproject in het centrum van Meerhoven. Vanaf december dit jaar mogen wij de verkoop begeleiden van in totaal 67 koopappartementen!De Hooghe Heer ligt op een prachtige locatie met uitzicht over het uitgestrekte park Meerland: een groen en waterrijk park.Kijk voor meer info even op de website:www.hoogheheer.nlEn volg de Facebookpagina Hooghe Heer – Meerhovenom op de hoogte te blijven!

De Hooghe Heer is gelegen in de wijk Meerrijk in het hart van Meerhoven. Meerhoven is een ambitieus vinexplan nabij Eindhoven, ingeklemd tussen Veldhoven en Eindhoven Airport waarbij het compacte centrum Meerrijk met een ‘groene long’ aangesloten wordt op de bestaande natuur in de omgeving. Midden in het groen wordt het nieuwbouwplan Hooghe Heer ontwikkeld.

Ligging

Zowel het park als winkels voor de dagelijkse voorzieningen liggen op loopafstand. Denk hierbij aan een gezondheidscentrum, tand- en huisarts, sportschool, basisschool en kinderopvang. Met het openbaar vervoer, de auto of de fiets ben je binnen no time in het centrum van Eindhoven.

Proef de wereldkeuken in de Down Town gourmet market, ga een dagje shoppen & lunchen op Strijp S of borrelen in de Stadsbrouwerij. Cultuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parktheater of filmhuis Natlab.

De Appartementen

De Hooghe Heer wordt 15 verdiepingen hoog, met 5 verschillende woningtypes.

  • Alle appartementen hebben een eigen berging;
  • Mogelijkheid tot aankoop parkeerplaats
  • Alle 3 en 4 kamer appartementen zijn voorzien van een riant balkon.
  • Verwarming wordt geleverd door een lokale warmtekrachtcentrale.

Alles bij de hand

Voor alle dagelijkse boodschappen heeft Winkelcentrum Meerhoven drie grote supermarkten: Jumbo, Albert Heijn en Lidl. Tevens vind je er een bakker, een cafetaria/restaurant en diverse winkels voor huishoudelijke artikelen en mode. Bij Primera kun je terecht voor je postzaken.

Belangstelling in Hooghe Heer?

Neem contact op met ons via 088-5454645!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan