Woninginrichting Rik Feijen 30 juni 2020

Je huis lente-proof

Bloemen kunnen helpen om elke kamer op te vrolijken. De lente is net om de hoek, wat betekent dat er geen betere tijd is dan nu om een aantal eenvoudige maar betaalbare toevoegingen aan uw ruimte te maken. Er zijn oneindig veel manieren om de perfecte lente in je huis te brengen, zoals het verwisselen van gooikussens of het toevoegen van vers groen en een vaas met een verleidelijk bloemstuk. Je kunt je huis ook opvrolijken door het gebruik van adembenemende wanddecoratie of tafelaccessoires. Of de seizoenen nu echt veranderen of dat je alleen de lente wenst, het kan net zo eenvoudig zijn om je huis nieuw leven in te blazen als om enkele accenten te verwisselen. Het is gemakkelijk en betaalbaar om je ruimte voor het seizoen bij te werken met deze lenteversieringsideeën.

Accenten in je leefruimte

De lente is het perfecte moment om kleur en een fris, luchtig gevoel aan je huis toe te voegen. Als je op zoek bent om dit te doen met een aantal grotere statement stukken, kijk dan niet verder dan je woonkamer. Begin met het verfrissen van je leefruimte vanaf de grond! Het toevoegen van een nieuw vloerkleed aan je ruimte zal helpen om al je andere meubelstukken samen te voegen en kan helpen om designelementen in je huis in balans te brengen. Niet alleen dit, maar ze voegen ook een niveau van persoonlijkheid en charme toe aan een kamer, die beide bijdragen aan de algehele stijl van je ruimte. Kies voor frisse en heldere kleuren voor veren, zoals lichtblauw, groen en geel. Je moet ook rekening houden met het patroon. Bloemige patronen zijn synoniem met lente en ze kunnen werken met een breed scala aan ontwerpstijlen.

Wil je persoonlijkheid, een vleugje kleur en extra zitplaatsen aan je ruimte toevoegen? Probeer dan eens een accent stoel! Net als bij een kleed met accent wil je er zeker van zijn dat de accentstoel niet alleen de stijl accentueert, maar dat de grootte en de kleur goed passen bij je bestaande inrichting. Of je nu een accentstoel kiest in een eigenzinnige kleur, vorm of stof, het kan een geweldig meubel zijn om een statement te maken in een ruimte. Een veerprint met effen kleuren en eenvoudige patronen zoals een eenvoudige worp of decoratieve mand zorgt voor evenwicht in je ruimte en een levendig, fris gevoel.

Weg met het oude

Er is niets mis mee om je favoriete decorstukken het hele jaar door buiten te houden. Je kunt echter wel de lente vieren door het gebruik van nieuwe gordijnen, muurschilderingen en zelfs unieke muurschilderingen. Zet die winterlandschappen in de opslag en vervang ze door enkele heldere stukken die bomen in bloei of lentezonopgangen laten zien. Probeer een paar van je favoriete items te verwisselen, zoals kussens en tafelaccenten om een levendig lentegevoel in je leefruimte toe te voegen. Als je stukken hebt waar je van houdt en waar je gewoon geen afstand van kunt doen tijdens het bijwerken van je huis, probeer dan een oud meubelstuk op te knappen. Voeg een nieuwe verflaag of vlek toe om de pop van kleur en rustieke charme te bereiken die je voor je ruimte wilt hebben. Spiegels zijn ook een elegante en toch schone aanvulling op elke ruimte en fungeren als kunstwerk met een glazen oppervlak in het midden. Plaats een favoriete spiegel boven een open haard of credenza voor een meer open en luchtig gevoel dat perfect is voor de lente. Kies een lijst om andere kleuren in de kamer op te vangen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan