Nieuws Anne Fleur Kolthof 30 september 2023

Je woningwaarde verhogen: dit zijn de beste investeringen

Het verhogen van de waarde van je woning is een slimme investering. Of je je huis nou wilt verkopen of er gewoon zelf van wilt genieten; het komt met vele voordelen. Door middel van hoogwaardige meubels, een goed onderhouden voortuin, en zuinig gebruik van energie haal je alles uit je woning. Benieuwd naar de manieren waarop jij de waarde van je woning gemakkelijk ophoogt? Lees dan snel verder!

Renovaties, verbeteringen en onderhoud

Wat ten eerste een goede manier is, is het uitvoeren van verschillende renovaties en dit ook goed onderhouden. De keuken is voor velen een belangrijke ruimte. Daarom zorg je voor een moderne en goed uitgeruste keuken.

Zorg er ook voor dat de badkamer goed geïsoleerd is en mooi afgewerkt. Dat doe je ook met kamers die je niet gebruikt, zodat ze gemakkelijk omgetoverd worden tot slaapkamer.

Laat je spullen achter? Ga dan voor hoogwaardige meubels zoals een luxe bank en bijvoorbeeld een bed van beddengigant Auping.

Ga voor een verzorgde uitstraling

Daarnaast zorg je voor een verzorgde uitstraling van het huis. Denk dan aan de binnenkant, maar ook zeker aan de buitenkant. Hoe netter je huis eruitziet, hoe meer mensen er voor over hebben. Verzorg de voor- en achtertuin en laat onkruid je buitenruimte niet de baas worden.

Zoals we al zeiden, helpt een woning met hoogwaardige producten ook bij het verhogen van deze waarde. Ze zorgen daarnaast ook voor een verzorgde uitstraling. In je slaapkamer plaats je een auping matras, in de eetkamer een mooie houten tafel, en in de badkamer mooi afgewerkte

Zorg voor een energiezuinige woning

Tot slot, zorg je voor een energiezuinige woning. Je ziet dat dit tegenwoordig steeds belangrijker wordt. Installeer energiezuinige verlichting, zoals ledlampen. Ook let je op de verwarming en installeer je energiezuinige thermostaten; infraroodverwarming is daarnaast de meest energiezuinige vorm van verwarming. Je helpt de verwarming een handje mee met goede isolering. Dit verlaagt de energiekosten en houdt je huis een stukje warmer. Totdat je je huis op de markt zet, maak je hier jezelf en je portemonnee ook blij mee!

Met deze drie tips verhoog jij de waarde van je woning. Doe de nodige renovaties en onderhoud je huis goed. Dit zorgt daarnaast ook voor een verzorgde uitstraling, wat veel kan doen voor de waarde.

Tot slot zorg je voor een huis waarin energiezuinigheid voorop staat. Heb je dit allemaal op orde? Grote kans dat jij je huis verkoopt voor de prijs die jij in gedachte hebt!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan