Diensten Anne Fleur Kolthof 16 februari 2023

Jouw betrokken partner in energielabels

Energietransities krijgen meer en meer vorm

De energietransities binnen Nederland krijgen steeds meer vorm. De overheid wenst meer inzicht in de huidige woningvoorraad én daarnaast speelt duurzaamheid met de dag een belangrijkere rol voor onze samenleving.

Energielabels: wat kunnen wij voor jou betekenen?

Wij kunnen zowel voor woningen als voor bedrijven energielabels leveren tegen zeer gunstige tarieven! Je kunt het label bij ons al binnen 10 werkdagen ontvangen. Zonder energielabel kan er namelijk geen overdracht plaatsvinden.

Om het label te bepalen dient de woning en/of bedrijf opgenomen te worden door een gecertificeerd Epa adviseur. Bij vb&t vind je niet voor niets alles onder één dak, dus wij kunnen je hier uitstekend bij helpen. Wij hebben als gecertificeerd bedrijf onze eigen EPA adviseurs in dienst, zodat wij de dienstverlening kunnen leveren zoals je van ons gewend bent.

Stap 1: vul de gegevens van de woning of het bedrijf in.

Stap 2: vul de contactgegevens in zodat we contact op kunnen nemen.

Stap 3: het verzenden van de aanvraag: onze adviseurs nemen binnen 2 werkdagen contact op om een afspraak in te plannen.

Vraag direct jouw energielabel aan!

Waarom een energielabel?

Per 1 januari 2021 is het verplicht om bij het verkopen of verhuren van een woning het pand te voorzien van een energielabel.

Wat neemt de Epa adviseur op?

Je krijgt het energielabel van de energieadviseur die de kenmerken van jouw woning of bedrijf heeft opgenomen. Deze labels zijn onder te verdelen in klassen A++++ (groen: zeer zuinig) tot en met G (rood: zeer onzuinig). Het geeft aan hoe energiezuinig de woning is als je het gaat vergelijken met andere woningen. Er staat nog meer informatie bij die je kunt gebruiken om de woning te verduurzamen.

Goed energielabel? Hoe lager je energierekening

Deze indicatie is gebaseerd op gemiddelde cijfers voor hetzelfde type woningen of bedrijven als die van jou. Daarbij is gekeken naar energieverbruik in totaal. Dit houdt in verwarmingsgebruik, warm water of verkoeling van je woning. Niet iedereen leeft even zuinig, dat is de reden dat er een onderverdeling bestaat in laag, gemiddeld en hoog energieverbruik.

vb&t VvE diensten

De afdeling met jarenlange ervaring zal de kosten voor het opstellen van het energielabel af laten hangen van de woningomvang (aantal m2). Daarnaast de afstand van de woning tot aan de dichtst bijliggende vestiging van VvE Diensten.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan