Bart Pype 14 september 2020

Jouw huis een upgrade geven

Je huis een kleine upgrade geven hoeft geen duur of langdurig project te zijn. Door kleine dingen te veranderen kun je jouw interieur weer nieuw leven inblazen. Soms wil je gewoon graag iets nieuws in huis, maar heb je geen zin of geld om het grondig aan te pakken. Ontdek hier hoe je jouw huis met een aantal simpele aanpassingen kunt upgraden!

Verven

Door de muren te verven ziet je interieur er meteen heel anders uit. Witte muren krijgen een gele gloed over zich na een aantal jaren en kunnen wellicht wel een likje verf gebruiken. Witte muren zorgen ervoor dat de ruimtes groter en ruimtelijker lijken, maar wil je geen steriele look? Dan kan het heel leuk zijn om één muur of een afwijkende kleur te geven. Je kunt het met deze muur zo bont maken als je wilt. Om ervoor te zorgen dat het toch één geheel blijft kun je bijvoorbeeld kiezen voor een kleur die terugkomt in andere delen van het interieur, zoals de kussens van de bank of een kleed.

Muurdecoratie

Heb jij nog ruimte over aan de muren of ben je toe aan iets nieuws om jouw muren mee te sieren? Verwissel dan de foto’s of posters een keer! De lijsten kun je prima hergebruiken en de posters zelf zijn vaak niet zo duur. Zo kun je zonder er veel geld aan uit te hoeven geven toch genieten van iets nieuws aan de muur. Wil je wat meer groen in huis halen? Denk dan eens na over een wandrek met kleine plantjes. Het wandrek kun je helemaal zelf inrichten met accessoires en plantjes naar jouw keuze. Wil je helemaal DIY? Dan kun je zelf natuurlijk ook aan de slag met wat houten planken en spijkers. 

Opstelling veranderen

Toe zijn aan iets nieuws betekent niet meteen dat je nieuwe meubels moet gaan kopen. Kijk eens kritisch naar je interieur en de manier waarop je jouw huis hebt ingericht. Zijn er ook andere opstellingen mogelijk? Kan de bank misschien tegen een andere muur? Of kan de eettafel in het midden van de kamer staan? Door eens met de meubels te gaan schuiven zul je ontdekken dat een andere opstelling ervoor kan zorgen dat je huis heel anders aanvoelt.

Nieuwe woonaccessoires

Woonaccessoires maken het interieur af en het voordeel is dat ze niet duur hoeven te zijn! Door een aantal van je woonaccessoires te verwisselen kun je een grote verandering aanbrengen. Andere kussens op de bank of een nieuw kleed op de grond zorgen ervoor dat je interieur er heel anders uitziet. Op deze manier kun je ook spelen met kleuraccenten in je inrichting. Met kleinere accessoires zoals kaarsen, potten en beeldjes kun je ook de details van je interieur een leuke upgrade geven.

Ben jij van plan binnenkort jouw huis een upgrade te geven? Denk dan goed na over wat je precies wilt en in welke volgorde je de veranderingen gaat aanbrengen. Heel veel succes!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan