Naomi Doomen 3 juli 2024

Maak indruk met jouw vloer: tapijttegels als statement

Tapijttegels: de perfecte oplossing als je je vloer wil pimpen, maar geen zin hebt in veel werk, hoge kosten of een hoop rotzooi. Met tapijttegels kun je je vloer een compleet nieuwe look geven, zonder dat je hiervoor bijzonder veel hoeft te doen. Een tapijtvloer is ook super makkelijk om te onderhouden en heeft een lange levensduur. Met een goede tapijttegel krijg je dus echt waar voor je geld en dat is precies wat je nodig hebt natuurlijk. Dus laten we snel kijken wat een tapijttegel voor jouw vloer kan betekenen. 

Veelzijdig, stijlvol en eenvoudig 

De tapijttegels bij Van Heugten Tapijttegels komen in diverse geweldige kleuren, stijlen en looks. Je hebt aan keuze in ieder geval zeker geen gebrek. Tapijttegels worden veel gebruikt voor kantoorpanden, winkels en voor in huis. Het fijne aan een tapijttegel is dat je ze gewoon over je vloer kunt plaatsen, zonder dat je eerst je huidige vloer moet slopen en zonder een hoop werk. Ook ideaal als je een huurwoning hebt waar je niet blij bent met de vloer. Je kunt de tegels gewoon zelf plaatsen, zo makkelijk is het. Zo kun je kosten besparen voor het slopen van je huidige vloer, voor het afvoeren van de rotzooi en voor het installeren van een nieuwe vloer. Tapijttegels zijn ook veruit het meest voordelig in vergelijking met PVC en laminaat. 

Mooi, knus en duurzaam

Een tapijttegel is niet alleen super makkelijk om te plaatsen, maar het ziet er ook gewoon ontzettend leuk uit. En je kunt het helemaal aanpassen naar je eigen stijl. Je kunt mixen en matchen met verschillende tegels en zo een leuk design creëren. Vind je het leuk om je interieur regelmatig te veranderen? Dan zijn tapijttegels je beste vriend. Je kunt elke week een nieuwe look creëren. Met de uitgebreide keuze bij Van Heugten Tapijttegels vind je vast en zeker de perfecte tapijttegel voor in jouw huis, kantoor of winkel. Nog een voordeel: tapijttegels gaan super lang mee en zijn heel makkelijk in onderhoud. Je moet ze zo eens in de twee weken even goed stofzuigen en dan kun je weer genieten van een schone vloer. Ga je verhuizen? Dan pak je de tapijttegels gewoon op en neem je ze mee naar je nieuwe plekje. En een tapijttegel zorgt ook gewoon voor een hele gezellige en knusse sfeer in huis. En wie wil dat nou niet? 

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan