Bart Pype 6 april 2020

Matterport: Een nieuwe manier van bezichtigen

Deze periode is extra uitdagend wanneer jouw woning te koop staat, of jij aan het zoeken bent!. Wij denken graag met je mee! Omdat er veel ontwikkelingen zijn omtrent het online verkopen van een woning op dit moment, lichten wij graag voor jou een extra dienst uit! Namelijk een nieuwe tool op Funda: Matterport.

Wat is Matterport?

Matterport is een tool waarmee een 3D-scan wordt gecreëerd van een woning. Door 360 graden foto’s te combineren kan er in een scan van de woning worden geklikt op specifieke ruimtes. Zo kun je op drie verschillende manieren een woning te bekijken: als virtuele tour, 3D-plattegrond en als dollhouse (poppenhuis), een interactieve dwarsdoorsnede van de woning. 

Matterport: voordelen

  • Het beeld wat je van een woning krijgt is nog gedetailleerder dan alle andere beschikbare media!
  • Je kunt al ‘wandelend’ een goed idee krijgen van de woning en de indeling daarvan.
  • Matterport kun je ook nog gebruiken ná een fysieke bezichtiging om ‘terug te gaan’ naar de woning. Waar zat de badkamer ook alweer en waar zat het raam in de gang? Dingen die je achteraf misschien nog graag bekijkt!
  • Switchen tussen de verdiepingen? De 3D tour geeft je de mogelijkheid! Wil je zien wat er boven de keuken zit? Ga naar de volgende verdieping en kom precies uit op de plek boven je.

Als verkoper is dit een uitdagende tijd, en daarin adviseren wij je graag! De presentatie van jouw woning wordt extra belangrijk wanneer je er voor kiest geen bezichtigingen in jouw woning te doen. Kijkers kunnen jouw woning bekijken zonder iets aan te raken, de makelaar hoeft niet extra de woning in voor digitale bezichtigingen en jij kunt ook fijn thuis blijven!

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met een van onze makelaars.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan