HuizenmarktDiensten Bart Pype 9 december 2020

Naamswijziging makelaardij en nieuwe huisstijl vb&t!

Wij zijn zeer verheugd te kunnen mededelen dat de naam van onze makelaardij afdeling zal wijzigen. Wij hebben er namelijk voor gekozen om per einde dit jaar te stoppen met de samenwerking ERA. Vanaf januari 2021 zullen wij op eigen kracht verder gaan onder de bekende en vertrouwde naam vb&t Makelaars. Bij een aangepaste naam hoort uiteraard een nieuwe huisstijl. Een huisstijl wat passend is bij onze vb&t organisatie. Een organisatie die al 50 jaar een betrouwbare partner is op het gebied van dienstverlening in vastgoed.

De komende weken zullen alle uitingen zoals verkoopborden, gevelreclames en advertenties aangepast gaan worden. Zodat wij vanaf 1 januari enkel nog zichtbaar zijn met ons eigen merk vb&t in combinatie met de nieuwe moderne huisstijl. Met onze nieuwe huisstijl willen wij een brede doelgroep bereiken zowel op zakelijk als op particulier niveau. Als het gaat om de particuliere markt betreft het de aan- en verkoop van een woning en/of aankoop en/of aanhuur van een nieuwbouwappartement. Met onze nieuwe uitstraling en werkwijze willen wij graag zo laagdrempelig mogelijk zijn voor deze doelgroep en op het gebied van marketing zo veel mogelijk aanwezig zijn op de markt!

In het eerste kwartaal van 2021 zal deze vernieuwde huisstijl tevens doorgevoerd worden over de rest van alle vb&t bedrijven. Je zult dus nog met enige regelmaat iets van ons horen!

Wij geloven in de kracht van ons vb&t merk en zullen daar in de toekomst altijd aan blijven bouwen en innoveren! Wij kijken uit naar een fris en nieuw jaar met volop kansen en uitdagingen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan