Woninginrichting Rik 2 maart 2022

Net een nieuw huis gekocht? Hoe richt jij je slaapkamer in?

Een spannende tijd is aangebroken. Je hebt net een nieuwe woning gekocht dankzij de aankoopmakelaar van Easie, alleen nu begint direct de volgende loodzware taak; Het inrichten van je woning.  Je hebt als stel vaak verschillende wensen en je komt er dan pas achter hoe duur alles wel niet is. De woonkamer en de keuken zijn voor veel mensen de belangrijkste ruimtes om netjes, sfeervol en goed voor elkaar te hebben. Maar hoe zit het met de slaapkamer? Je bent immers meer dan 1/3 van je gehele dag in de slaapkamer.

Een nieuw bed uitzoeken? Kies voor comfort

Een nieuwe woning vraagt om een nieuw bed.  Het bed is het centrale middelpunt van je slaapkamer en is één van de eerste onderdelen die je ziet bij binnenkomst. Een bed moet aansluiten bij de stijl van je slaapkamer en moet comfortabel slapen. Steeds meer mensen kiezen voor een comfortabele boxspring (vlak of verstelbaar). Een iets hoger bed waar je gemakkelijker in en uit kan stappen en waarbij de matrassen met 7-zone verdeling zorgen voor een optimaal ligcomfort.

Nieuw beddengoed, heerlijk fris wakker worden!

In een nieuwe slaapkamer mag nieuw beddengoed niet ontbreken. Heerlijk fris wakker worden en genieten van de zachte en comfortabele katoen-satijnen stoffen. Kies je voor nieuw beddengoed dan is het zeker aan te raden om goed na te denken of je een zomer- en winterdekbed wilt kopen of toch liever een 4-seizoenen dekbed wil. Qua aanschaf is een 4-seizoenen dekbed een stukje duurder, echter heb je er maar 1 van nodig en is het supergemakkelijk voor ieder seizoen.

Veel mensen denken tegenwoordig ook nog dat hun hoofdkussen niet aan vernieuwing toe is. Toch zul je vaak zien dat met behulp van de laatste technologieën de hoofdkussens steeds beter en comfortabeler worden. Laat je daarom even goed informeren wanneer je ervoor kiest om online jouw hoofdkussen te bestellen.

Online een kledingkast op maat samenstellen was nog nooit zo gemakkelijk

Vroeger moest je nog in de winkel je kledingkast bekijken en je wensen doorgeven. Tegenwoordig worden er steeds meer shops voorzien van de nieuwste systemen. Lekker vanaf de bank in je nieuwe woning je kledingkast op maat samenstellen, van de buitenkant en de binnenkant. Kies je aanvullende accessoires, kies je indeling en krijg direct inzicht in je kledingkast. Lekker handig, snel en geen gezeur.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan