Bart Pype 20 november 2019

Nieuw bij vb&t Makelaars: Online bieden

Bij vb&t Makelaars zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om jou als koper of als verkoper zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarom introduceren we nu het online bieden. Met deze nieuwe tool kun je online bieden op woningen die te koop staan. Hierdoor kun je, waar je ook bent en wanneer jou dat uitkomt een bod plaatsen. Natuurlijk blijven wij wel jouw aanspreekpunt en kun je voor advies gewoon bij ons terecht.

Hoe werkt online bieden?

Heb je een woning bezichtigd en wil je een bod uitbrengen? Dan kun je op onze website deze woning opzoeken en op ‘Bied’ klikken. Vervolgens kun je de hoogte van je bod invullen en aanklikken of je het bod uitbrengt onder bijvoorbeeld een voorbehoud van financiering en/of een bouwkundige keuring. Ook geef je aan welke overdrachtsdatum jouw voorkeur heeft en of je eventueel nog opmerkingen hebt. Als je het bod hebt bevestigd en wij het bod hebben ontvangen bespreekt de makelaar dit met de verkopers. Via e-mail houden wij je op de hoogte van de status van je bod. Je kunt je bod altijd aanpassen of verwijderen. Dan bespreekt de makelaar het aangepaste bod met de verkopers.

Waarom online bieden?

Met de mogelijkheid om online te bieden op een woning willen we het biedingsproces soepeler laten verlopen voor zowel de koper als de verkoper. Doordat kopers vanuit elke plek en elk tijdstip een bod kunnen plaatsen gaat het bieden sneller en gemakkelijker dan via de gebruikelijke weg. Bovendien kunnen kopers het bod en de voorwaarden altijd zelf aanpassen, uiteraard totdat het bod uiteindelijk is geaccepteerd door de verkoper en de koop tot stand is gekomen. Onze makelaars zijn nooit ver weg en houden ze beide partijen op de hoogte van de ontwikkelingen gedurende het hele proces!

Wil jij meer weten over het online bieden? Neem dan gerust contact op en stel al je vragen aan ons!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan