Bart Pype 17 november 2020

Nieuwbouwproject Meerhoven

In oktober dit jaar heeft vb&t Capital Markets de aankoop mogen begeleiden van het prachtige nieuwbouwcomplex in het centrum van Meerhoven. Een eindhovense particuliere belegger heeft hiermee in totaal 138 appartementen verworven van Ten Brinke. HOOGHE HEER ligt aan de rand van het centrum van Meerrijk en grenst aan park Meerland: een groen en waterrijk park. Het is een woonomgeving met oog voor duurzaamheid en verbinding.

In opdracht van deze belegger zijn wij onlangs live gegaan met de voorloopwebsite van dit prachtige project “Hooghe Heer” genaamd. Momenteel zijn we met het nieuwbouwteam van vb&t Makelaars druk doende om al het promotiemateriaal en alle verkoopdocumenten klaar te stomen voor begin volgend jaar. Want op 15 januari zullen wij van start gaan met de verkoop van 45 koopappartementen en in een later stadium zullen wij ook de verhuur van de overige appartementen in gang gaan zetten.

Wij zijn enorm trots op deze samenwerking en kijken uit naar een fijne samenwerking mbt de verkoop en verhuur van deze prachtige appartementen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan