NieuwsHuizenmarkt Rik Feijen 6 oktober 2021

Nieuwbouwprojecten in Eindhoven

Ben je van plan om een woning te kopen en ben je benieuwd welke nieuwbouwprojecten in Eindhoven binnenkort worden opgeleverd? Eindhoven is een leuke en bruisende stad om in te wonen. De stad heeft veel woongenot, cultuur en ontspanning te bieden en is daarom erg populair voor mensen die op zoek zijn naar een koopwoning. In dit artikel beschrijven we een paar nieuwbouwprojecten in Eindhoven waar je een superleuke woning zou kunnen vinden. Wil je meer weten over Nieuwbouwprojecten in Eindhoven, lees dan verder.

 

6 Nieuwbouwprojecten in Eindhoven 

 

De Bunkertoren in het centrum

Hou je van een fenomenaal uitzicht dan wil je waarschijnlijk wel een appartement bemachtigen in de top van de Bunkertoren. Deze modern vormgegeven woontoren is het hoogste gebouw van Eindhoven en telt maar liefst 52 verdiepingen. In de Bunkertoren wordt wonen en werken gecombineerd. De onderste verdiepingen zijn vrij toegankelijk en zijn bestemd voor high-tech startups, ontmoeten en ontspanning. Op de hogere verdiepingen worden 85 appartementen gerealiseerd met grote balkons die uitkijken over de stad voor gezinnen, starters en young professionals.  

 

Waldschap in Meerhoven

Hou je wat meer van rust en groen, dan kun je ook een huis kopen in het nieuwbouwproject Waldschap. Dit nieuwbouwproject ligt in de wijk Meerhoven, in de buurt Bosrijk. Van alle nieuwbouwprojecten Eindhoven is dit wel de meest bijzondere. Groen en duurzaamheid spelen een centrale rol in deze wijk, en de woningen zijn helemaal afgestemd op de natuur en de omgeving. In dit project worden 48 koopwoningen gerealiseerd met gevels van bamboe en een vrij uitzicht op de natuur. De woningen van het Waldschap project zijn gebouwd met duurzame materialen en volgens een milieuvriendelijke bouwwijze. 

 

Donna in Strijp-S

Als je op zoek bent naar bijzondere nieuwbouwprojecten in Eindhoven, dan kun je het project Donna in het hart van Strijp-S zeker wel waarderen. Strijp-S is een bruisende wijk met veel hightech startups, uitgaansgelegenheden en moderne woningen. Donna is een modern vormgegeven gebouw wat net als de Bunkertoren wonen en werken combineert. Het onderste deel van het gebouw is gereserveerd voor kantoren en bedrijfsruimten, en de bovenste 4 verdiepingen telt 34 woonlofts die je helemaal zelf kunt indelen met een keuken als centrale kern. De units worden opgeleverd met vloerverwarming en vloerverkoeling evenals zonwerende beglazing.

 

Don Bosco kerk in de Kruidenbuurt

De Don Bosco kerk is al jaren een markant gebouw in de Kruidenbuurt. In deze voormalige kerk worden nu 17 koopwoningen gerealiseerd die elk een eigen karakter zullen krijgen terwijl ook zoveel mogelijk karakteristieke elementen van de voormalige kerk bewaard blijven. In de Vieringtoren zal een groot appartement worden gerealiseerd en op de derde verdieping een penthouse met hoge ramen en plafonds.

 

Het Bosbad in Meerhoven

Meerhoven staat bekend om zijn rust en groen, waar de woningen als beelden in een beeldentuin uit het landschap verrijzen. Speciaal voor mensen die op zoek zijn naar deze aspecten bij het wonen is er het nieuwbouwproject Bosbad. Rond dit nieuwbouwproject wordt een stuk nieuw bos aangelegd zodat je over niet al te lange tijd helemaal in het groen woont. Vanaf het balkonterras van je appartement kun je dan genieten van een prachtig uitzicht op de bosrijke omgeving. Het gebouw zal worden opgeleverd met 20 riante appartementen die door hun grote glazen gevels licht en ruim zullen aanvoelen. De appartementen in het Bosbad complex worden opgeleverd met vloerverwarming, luxe sanitair en een gasloze energie installatie voor een lage energierekening. 

 

Koning Arthurlaan in Woensel

Ben je op zoek naar een leuke koopwoning voor een gezin, dan is het nieuwbouwproject op de Koning Arthurlaan in Woensel misschien wat voor jou. Hier verrijzen 20 eengezinswoningen met riante achtertuinen en een parkeerhof. De woningen in dit nieuwbouwproject hebben een eigentijds karakter en een ruime zolderverdieping. Je kunt naar wens ook zelf de indeling van de verdiepingen bepalen. Bovendien wordt de woning opgeleverd met vloerverwarming, een warmtepomp en worden ze helemaal geïsoleerd zodat je weinig stookkosten hebt. 

De wijk heeft veel speelplekken voor kinderen, er is een winkelcentrum in de buurt en er zijn goede verbindingen voor het openbaar vervoer en de auto. 

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan