Bart Pype 2 augustus 2019

Nieuwe samenwerkingen

De afgelopen maanden heeft vb&t Makelaars niet stilgezeten. Om jou zo goed mogelijk te ontzorgen tijdens jouw verhuisperiode zijn wij een aantal samenwerkingen aangegaan met Brabantse Verhuiscentrale, Bespare (Prana Nederland) en Perfect Bouwexperts die hieraan bijdragen. Natuurlijk helpen wij graag tijdens elke fase! Hieronder geven wij graag een introductie op deze partijen.

Brabantse Verhuiscentrale
Verhuizen is een aangrijpende gebeurtenis. De stap om een huis te kopen kan al best groot zijn! Wanneer je een huis hebt gekocht komen er allemaal dingen op je af. Dan is het fijn als er een aantal dingen voor je worden geregeld, zodat jij zonder zorgen naar je nieuwe huis kunt gaan! Vanaf nu bieden wij de mogelijkheid aan om je verhuizing te laten regelen door De Brabantse Verhuiscentrale. Voorafgaand aan de definitieve verkoop van jouw huis worden er foto’s gemaakt en wordt er natuurlijk een brochure opgemaakt. Om te zorgen dat jouw woning hier helemaal klaar voor is kan BVC geheel gratis een opslagunit neer kunnen zetten, waar je eventueel ‘overtollige’ spullen in kunt opslaan. Door de samenwerking met vb&t Makelaars kan BVC je deze service bieden waarbij je in de 1e maand een half tarief betaald!

Zo is je huis pas echt klaar voor de verkoop! Meer lezen over de mogelijkheden? Kijk dan op de website van BVC of vraag het aan je makelaar.

Easie Bespare
Door een samenwerking aan te gaan met Bespare (onderdeel van Prana Nederland) en vb&t Makelaars is de EASIEBESPARE service voor jou in werking gezet. Met het aanbieden van deze service wordt, wanneer je je huis hebt verkocht en gaat verhuizen naar een nieuwe woning, jouw wateraansluiting, energie en TV-internet-bellen pakket in overleg met  jou in orde gemaakt. Zo besparen wij jou veel tijd met het zoeken naar de juiste leveranciers. Daarnaast beschermen wij je voor ondoorzichtige contracten en vervelende verrassingen achteraf. Bespare zoekt de beste opties, jij kiest en wij maken het in orde.

Meer lezen over Bespare kun je hier. Benieuwd wat deze service voor jou kan betekenen? Kijk dan op de website van Easie Bespare.

Perfect Bouwexperts

Bij het (ver)kopen van een huis is het verstandig om een bouwkundige keuring uit te laten voeren. Door het aangaan van de samenwerking met Perfect Bouwexperts met de onderdelen Perfect bouwbegeleiding en Perfect Goedgekeurd wonen kunnen wij diensten leveren rondom het bouwen/begeleiden/sturen/keuren e.d. van zowel bestaande bouw als nieuwbouw! Door de  bundeling en koppeling van deze specialismen biedt Perfect Bouwexperts een breed, gevarieerd en ervaren kennisplatform.

Dus wil jij goed gekeurd wonen? Wij bieden je nu deze mogelijkheid. Meer lezen over Perfect Bouwexperts? Kijk dan hier.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan