Bart Pype 1 oktober 2020

NVM Makelaar in Den Bosch

Op zoek naar een NVM makelaar in Den Bosch? Dan ben je op de goede weg. Deze makelaar zorgt er namelijk voor dat je jouw huis op een goede manier kunt verkopen. Je wilt er immers zoveel mogelijk voordelen aan behalen en de beste prijs voor jouw woning krijgen. Een NVM makelaar kan echter meer dan alleen jouw woning op de markt zetten. Je moet daarom goed weten wat jou allemaal te wachten staat, voordat je een afspraak maakt met de makelaar. Hier helpen we graag bij. Na het lezen van onderstaande informatie weet je precies waar jij op kunt gaan letten.

Zaken zelf regelen met de NVM makelaar in Den Bosch

Een NVM makelaar in Den Bosch laat in eerste instantie ook veel zelf regelen. In tegenstelling tot andere makelaars heb je dus veel meer te zeggen bij de verkoop. Hiervoor kun je kiezen uit meerdere pakketten. Wanneer je zo goedkoop mogelijk uit wilt zijn bij de verkoop van jouw woning, en dus zoveel mogelijk geld kunt krijgen, doe je het meeste zelf. Zo moet je bijvoorbeeld zelf een unieke tekst opmaken voor op de website. Ook de bezichtigingen, onderhandelingen en bijvoorbeeld de eindinspectie met de koper inplannen wordt door jouzelf gedaan. Voor dit pakket moet je dus wel weten hoe je op een goede manier jouw woning kunt gaan promoten.

Ook zaken uit handen genomen

De juridische zaken en de woningopname worden wel uit handen genomen door een NVM makelaar in Den Bosch. Hier hoef je dus weer geen kennis van te hebben. Wanneer je jouw woning aanmeldt, kun je door middel van de app 24 uur per dag, 7 dagen per week op de hoogte worden gehouden. Maar dat is niet alles dat je kunt verwachten. Zo krijg je ook een fotoreportage, zodat je jouw huis met goede foto’s kunt gaan verkopen. Jouw huis kan dan direct op Funda geplaatst worden. Je hebt een groot bereik en uiteindelijk wordt de koopovereenkomst afgehandeld. Dit is slechts het basispakket van de NVM makelaar in Den Bosch.

Veel hulp voor de verkoop van de woning

Je kunt echter ook voor andere pakketten kijken bij de makelaar. Je hoeft namelijk lang niet altijd veel zelf te regelen. Wanneer je een groter budget hebt voor de NVM makelaar in Den Bosch kun je namelijk genieten van nog meer hulp. Zo heb je bijvoorbeeld de opname van de woning en de juridische zaken. Ook is de fotoreportage uitgebreider, wordt jouw huis gepromoot op Funda en social media en heb extra hulp met onderhandelen. Wanneer er geïnteresseerden voor jouw woning zijn, zullen er ook enkele bezichtigingen ingepland worden. Als je het nodig vindt, kan zelfs een open huis geregeld worden voor je. Je hoeft hierdoor nergens meer naar om te kijken en kunt genieten van de uiteindelijke resultaten.

Een goede verkoop door de advertentietekst

Er blijven wel altijd zaken waar je rekening mee moet houden en die je zelf uit moet voeren. Hoewel het veel werk kan zijn heb je dus ook veel vrijheid om jouw woning te verkopen. Je bepaalt immers helemaal zelf hoe de advertentietekst eruit komt te zien. Jij kent jouw woning als geen ander. Je hoeft het alleen maar op papier te zetten. Zorg er dan wel voor dat dit op een goede manier gedaan wordt en er ook geen spelfouten instaan. Maar doordat de lastige delen van de verkoop uit handen worden genomen kun je ervoor zorgen dat je zoveel mogelijk uit de woning haalt. Je gaat merken dat je zelfs met dat kleine beetje hulp van de NVM makelaar in Den Bosch de beste prijs gaat behalen.

Alles uit handen geven bij de verkoop

De NVM makelaar in Den Bosch is er echter niet alleen voor wanneer je zoveel mogelijk de regie in handen wilt hebben. De makelaar is namelijk ook in te schakelen voor de volledige hulp bij de verkoop van de woning. Je kunt namelijk ook voor het complete pakket gaan. Door een compleet pakket aan te schaffen maak je het voor jezelf al helemaal gemakkelijk. Het enige wat jij hoeft te doen is namelijk de noodzakelijke documenten aanleveren. Voor de rest kan de makelaar jou overal mee helpen. De bezichtigingen worden gewoon voor jou ingepland, je hebt het open huis voor nog meer bereik en de teksten van de woning zijn pakkend genoeg om zoveel mogelijk geïnteresseerden aan te trekken. De verkoop van de woning kan op deze manier heel snel gaan en voordat je het weet kun je gaan genieten van een nieuwe woning.

De makelaar eenvoudig online te vinden

In Den Bosch een makelaar vinden kan eenvoudig online. Je hoeft dus niet heel de stad door om hulp bij de verkoop te vinden, maar doet het gewoon van achter jouw laptop of computer. Hierdoor wordt het alleen maar makkelijker om met de verkoop van de woning te starten. De NVM makelaar in Den Bosch hoef je alleen maar in te schakelen door direct te starten met het goede pakket en je hebt alleen nog maar de gemakken van de verkoop van jouw woning. Of je nu voor een goedkopere oplossing gaat waarbij je veel zelf moet doen of juist voor het complete pakket, je hebt altijd voldoende hulp om jouw woning te verkopen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan