Diensten Rik Feijen 2 januari 2021

NVM makelaar in Helmond

Ben je op zoek naar een NVM makelaar in Helmond? Dan sta je vanaf het eerste moment voor heel veel keuzes. Een NVM makelaar kan namelijk op veel verschillende manieren helpen. Het grootste voordeel van deze makelaars is echter dat je de touwtjes altijd in handen hebt. Toch moet je goed weten wat jou allemaal te wachten staat en hoe je voor de beste makelaar kunt kiezen. Want waar let je dan allemaal op? En op welke manier kun je deze makelaar inschakelen? Lees snel verder en ontdek de mogelijkheden voor de koop van jouw nieuwe droomhuis.

De NVM makelaar in Helmond op de achtergrond

Een NVM makelaar in Helmond inschakelen is er voornamelijk om jou te ondersteunen bij het verkopen van jouw huis. Dit houdt in dat je veel zelf uit moet gaan voeren, maar dat je achter de schermen wel advies kunt gaan krijgen. Je gaat bijvoorbeeld zelf op zoek naar een woning naar keuze en plant een bezichtiging in. Vanaf het moment dat je de bezichtiging ingepland hebt, kun je wachten tot de eerste kopers langskomen en een bod plaatsen. Hierbij moet je wel weten waar je allemaal naar moet gaan kijken. Omdat dit niet voor iedereen even eenvoudig is, kun je bij een NVM makelaar in Helmond ook voor meer hulp gaan. Hier betaal je iets meer voor, maar je weet dan wel zeker dat jouw openingsbod goed gedaan wordt.

Meer hulp bij de bezichtigingen

Je hebt daarom verschillende pakketten bij een NVM makelaar in Helmond. Het goedkoopste pakket is het pakket waarin je alles zelf doet. Alleen de juridische kant wordt door de makelaar geregeld. Zelf doe je de volledige onderhandelingen en zorg je ervoor dat de verkoop door kan gaan. De makelaar kan voor jou dan wel de koopakte controleren, zodat je er zeker van bent dat je niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer je iets meer hulp nodig hebt, dan kun je voor een duurder pakket gaan. Er zijn namelijk ook pakketten bij een NVM makelaar in Helmond waarbij je hulp krijgt bij bezichtigingen, de onderhandelingen en het ontvangen van een bod.

Volledige hulp door de makelaar

Wanneer je nog meer hulp nodig hebt of eigenlijk alles uit handen wilt geven, dan staat een NVM makelaar in Helmond ook voor jou klaar. De pakketten bestaan uit een all-in service, waardoor je nergens meer naar om hoeft te kijken. Vanaf het moment dat jouw zoektocht naar een koper voor jouw huis gaat starten kun je namelijk al bij de makelaar terecht. Jouw wensen staan hierbij altijd centraal en er wordt gekeken naar de mogelijkheden. Ook worden de eerste bezichtigingen ingepland. Zo krijg je een eerste bezichtiging om te kijken of de woning in eerste instantie bij jouw wensen aansluit. Na deze bezichtiging kan nog een tweede bezoek ingepland worden om naar de details te gaan kijken.

Vanaf het bod bepalen of je verkoopt

Wanneer je met een NVM makelaar in Helmond de bezichtigingen hebt gedaan, is het aan jou. Je krijgt namelijk de biedingen binnen van de potentiële kopers. Bij de goedkope pakketten moet je dit zelf in de gaten houden. De koper geeft het bod aan jou door en ook aan de makelaar van de woning. Het is aan jou of je het bod accepteert of een tegenbod doen. Wanneer je ervoor gekozen hebt dat de makelaar mee helpt bij het onderhandelen, zal er ook extra advies komen. Zo zorg je ervoor dat jouw woning voor het juiste bedrag verkocht gaat worden. Uiteindelijk is dit immers waar je jouw woning voor in de verkoop zet, en op zoek gaat naar een nieuwe woning waar je een nieuwe start kunt gaan maken.

Alle documenten op orde gemaakt

Als je tot de verkoop overgaat, kan de NVM makelaar in Helmond jou helpen. Er moeten namelijk verschillende documenten opgesteld worden. Denk daarbij aan de verkoopakte, de documenten voor de notaris en de ontbindende voorwaarden van beide kanten. De makelaar heeft hier meer verstand van dan je zelf hebt, waardoor er geen fouten gemaakt kunnen worden. Je bent hierdoor sneller tot een goede verkoop en kunt gaan genieten van de winst die je hebt behaald met de woning.

Ook voor de koop van de woning

Je hoeft een NVM makelaar in Helmond echter niet alleen voor de verkoop van een woning in te schakelen. Er zijn namelijk ook aankoopmakelaars, die jou helpen bij het vinden van jouw droomhuis. Ook hierbij bestaan er verschillende pakketten. Deze pakketten verschillen ook weer met de werkzaamheden die uit handen genomen worden. De aankoopmakelaar kan alleen met jou bekijken of het verstandig is om de woning aan te schaffen en of de documenten in orde zijn, maar kan ook alle werkzaamheden voor jou uitvoeren. Zo bepaal je zelf hoe je jouw nieuwe woning koopt.

Altijd voordelen te behalen

Iedere NVM makelaar in Helmond kent voldoende mogelijkheden. Doordat er transparante prijzen bijstaan, weet je op voorhand al waar je aan toe bent en kun je bekijken of dit ook binnen jouw budget gaat passen. Het maakt daarbij ook niet uit hoeveel geld je vraagt voor jouw woning, de prijzen staan vast. Voor jou brengt het alleen maar voordelen met zich mee en je hebt binnen een korte tijd jouw woning verkocht of gekocht.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan