Nieuws Elise Hees 20 mei 2022

Onze afdeling vb&t Nieuwbouw Makelaars is gegroeid!

Toch wel leuk om even bij stil te staan!

In de afgelopen vier jaar is onze afdeling vb&t Nieuwbouwmakelaars van 3 medewerkers gegroeid naar 10 medewerkers. Met een betrokken en enthousiast team hebben wij al vele projecten mogen begeleiden, zowel regionaal als landelijk! Met onze nieuwe duurzame elektrische auto's is afstand toch geen enkel probleem!

Heb jij interesse in een nieuwbouwwoning? En wil je goed ingelicht worden over alle zaken die rondom nieuwbouw van belang zijn? Wij nemen voldoende tijd voor jou en houden je graag op de hoogte gedurende het aankoopproces. We zullen meerdere contactmomenten met jou inplannen, zodat alle te nemen stappen helemaal duidelijk zijn en je dus niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Wil jij ook de beste service ontvangen tijdens misschien wel je belangrijkste stap in het leven? Bel dan even met vb&t Nieuwbouwmakelaars! Wij zijn er voor jou!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan