Diensten Rik Feijen 8 juli 2020

Op zoek naar een goedkope makelaar?

Wellicht verwacht je bij het zoeken naar een goedkope makelaar niet direct de allerbeste service. Tegenwoordig betaal je bij de meeste makelaars nog steeds courtage , en weet je eigenlijk niet wat de makelaar nu meer doet voor een woning van €500.000,- ten opzichte van een woning van €200.000,-. Tijd dus om op zoek te gaan naar een goedkopere makelaar!

Bij het woord goedkoop denk je waarschijnlijk aan een internetmakelaar. Je betaalt hier voor het online plaatsen van jouw woning, waarbij je er zelfs voor kunt kiezen om zelf de foto’s te maken. Het woordje kwaliteit is dan vervolgens niet iets wat je gaat ervaren. Met Easie stappen wij af van het traditionele makelaarsmodel met courtages en maken de eerste stap naar vernieuwing. Je ervaart bij ons de laagdrempeligheid van een internetmakelaar, gecombineerd met de service en ervaring van onze lokale makelaars. Voor de verkoop van jouw woning hebben wij 5 pakketten opgesteld met alle verschillende samenstelling zodat jij afgestemd op jouw wensen een pakket kunt kiezen, passend bij jouw budget.

Het goedkoopste pakket

Bij ons Easie by Me pakket ben je zelf volledig in controle, maar garanderen wij uiteraard de kwaliteit van de diensten die je afneemt om jouw woning goed te positioneren. Dus wil jij jouw alleen op Funda zetten en de rest zelf regelen, past dit pakket goed bij jou! Je betaalt voor dit pakket €995,- incl. BTW start jij zo al met de verkoop van jouw woning. Hierin adviseert onze makelaar je graag, en maakt hij samen met jou de keuze! Daarnaast kun je altijd er voor kiezen om extra diensten af te nemen! Wil je bijvoorbeeld ook hulp bij de onderhandelingen over de verkoopprijs met potentiële kopers of de juridische afwikkeling na verkoop? Dan schakel je eenvoudig naar een uitgebreider pakket.

Heb je wat meer te besteden?

Kies dan voor het uitgebreidste pakket Easie Premium , met een prijs van €5.000,- incl. BTW ben je dan volledig ontzorgt. In dit pakket krijg je ook nog eens de keuze voor extra’s om jouw woning zo optimaal mogelijk te promoten. Het enige waar jij nog voor mag zorgen, is het aanleveren van een aantal documenten. Wij zorgen er verder voor dat alles op rolletjes verloopt voor je.

Wat je keuze ook is, wij staan voor je klaar!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan