HuizenmarktNieuwbouwNieuws Yvanka Sharma 18 mei 2022

Open dag De Mark (Oostenburg)

Afgelopen zaterdag hebben wij de nieuwe huurders van het gebouw de Mark mogen verwelkomen om een eerste kijkje te nemen in hun nieuwbouwappartement.

Met een rolmaat in de aanslag hebben de toekomstige huurders alvast hun woning op kunnen meten om zo voorbereid met de verhuizing aan de slag te gaan. Wij hebben veel positieve reacties mogen ontvangen over het gebouw en de woningen! De appartementen zullen eind juni opgeleverd worden.

De Mark maakt onderdeel uit van het project Oostenburg, gelegen in hartje Amsterdam. Het aanbod in Oostenburg is heel gevarieerd: industriële architectuur met een stoere, zichtbare staalconstructie of een robuuste parkhuisstijl.

Het laatste gebouw, De Admiraal, zal naar verwachting omstreeks augustus in de verhuur gaan. De verwachte oplevering zal eind 2022 zijn. Je kan je voor de nieuwsbrief inschrijven via www.hurenopoostenburg.nl

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan