Verbouwing Rik 1 maart 2022

Open je deuren eenvoudig zonder sleutel

Droom jij er ook van je deur te kunnen openen, zonder eerst je sleutel te moeten zoeken in een jas- of broekzak, je tas of het dashboardkastje van de auto? Slimme sloten maken het mogelijk! Steeds meer huishoudens overwegen een smart lock kopen, daar het hen verschillende voordelen biedt. De mogelijkheid om de deur altijd en overal te kunnen openen zonder hier een sleutel voor te moeten gebruiken is daar slechts een voorbeeld van. Wist je dat het met bijvoorbeeld een slim deurslot van Bold eveneens mogelijk is om de inbraakbeveiliging van je woning aanzienlijk te verbeteren? Het slot is voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

We maken onze huizen steeds slimmer

De keuze voor een slim deurslot welke geopend kan worden zonder hier een fysieke sleutel voor te gebruiken, past bij de trend dat we onze woningen steeds slimmer maken. Naast een slim slot kiest men vaker voor slimme verlichting. De slimme verlichting is niet alleen op afstand te bedienen, wat het comfort thuis vergroot; je hoeft je bed niet meer uit om de lampen uit te schakelen. Ook vergroot het de veiligheid. Het lijkt voor inbrekers alsof er iemand in huis aanwezig is, als je de verlichting op een vast tijdstip laat inschakelen via de app op je telefoon. Vergelijkbaar met de op afstand bedienbare verlichting is de slimme oven of vaatwasser. Verwarm de oven alvast voor, als je in de auto naar huis stapt.

Maak je woning veiliger met een SKG***-slot

Het slimme slot van Bold Smart Lock heeft een beoordeling van drie sterren gekregen van de onafhankelijke stichting SKG. Deze beoordeling is het maximum wat aan een slot gegeven wordt. Het geeft aan hoe veilig deze slimme sloten zijn. Zoals eerder in dit artikel al genoemd werd, beschikt het slot daarnaast over het PKVW-keurmerk. Een slot met drie sterren biedt inbrekers een maximale weerstand. Onder meer kerntrekken is met deze slimme sloten niet meer mogelijk. Kerntrekken behoort al jaren tot de populairste inbraakmethodes.

Slimme sloten zijn ook voor niet-techneuten te installeren

Je hoeft geen informatica gestudeerd te hebben om het slimme slot te kunnen plaatsen. Ook de hulp van een slotenmaker heb je er niet voor nodig. Online zijn handige video’s te vinden, waarin wordt toegelicht hoe je zelf een cilinder van een cilinderslot vervangt. Het kost je niet meer dan een paar minuten van je tijd. Handig aan deze sloten: ze ontgrendelen automatisch als je in de buurt komt van je woning!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan