Verbouwing Rik Feijen 21 september 2021

Platdakraam kopen bij Bouw-Handel

Een platdakraam is een speciaal raam dat wordt geplaatst in het dak. Het is een prachtige glazen koepel dat vele voordelen biedt. Zo geeft het een mooie lichtinval in een kamer. Doordat het licht van boven komt, zullen de eerste zonnestralen van de dag door het dakraam naar binnen stralen en zal de kamer op een prachtige en efficiënte manier worden verlicht. Een platdakraam wordt op een vakkundige manier geplaatst zodat het ook inbraak werend werkt. Daarnaast zul je ook geen hinder ondervinden van geluid van buitenaf of van de warmte. Sommige mensen zijn bang dat er door het dakraam veel warmte binnenkomt, maar dit is niet het geval. Je hebt de keuze uit verschillende soorten platdakramen. Zo heb je bijvoorbeeld de keuze uit een elektrische en een handmatige ventilatie. Daarnaast zijn er voor de dakramen ook bijpassende zonweringen te koop. Hiermee houd je de zonnestralen nog beter tegen.

Verschillende afmetingen en soorten

Je hebt de keuze uit verschillende afmetingen en soorten platdakramen. Zo zijn de vlakke lichtkoepels, zoals de platdakramen ook wel worden genoemd, te verkrijgen in elf verschillende formaten. De dakramen zijn voorzien van drievoudig glas. Als je nog meer isolatie wilt voor bijvoorbeeld het geluid of de warmte, dan kun je ook nog kiezen voor viervoudig glas. Viervoudig glas wordt ook wel de DU8 uitvoering genoemd. De lichtkoepel is opgebouwd uit diverse lagen glas en stevige materialen waardoor het raam goed bevestigd blijft en daarnaast ook inbraakwerend werkt. Met een mooi dakraam zoals deze zullen je kamers een mooie uitstraling hebben en kun je altijd profiteren van efficiënt lichtgebruik. Zelfs de moeilijkste hoeken van de kamer worden mooi verlicht en zijn op een handige manier af te schermen door middel van de zonweringen die erbij te passen zijn. Bekijk de mogelijkheden en stel je eigen dakraam samen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan