DienstenHuizenmarkt Bart Pype 9 november 2020

Rudy Welbergen, jouw makelaar in ’s-Hertogenbosch

Wil je jouw huis gaan verkopen in de omgeving van ’s-Hertogenbosch? Dan is Rudy Welbergen jouw makelaar in ’s-Hertogenbosch. Met behulp van een makelaar kun je er namelijk voor zorgen dat jouw woning op een goede manier verkocht wordt en je hier zoveel mogelijk uit kunt halen. Met jarenlange ervaring is het namelijk bekend hoe er onderhandeld moet worden, wat de beste foto’s zijn voor een advertentie en hoe de juridische zaken achter de schermen geregeld moeten worden. Je moet dan wel nog weten waar je allemaal een makelaar voor in kunt schakelen en waar je op kunt gaan letten.

De makelaar in ’s-Hertogenbosch voor een snelle verkoop

Rudy Welbergen, jouw makelaar in ’s-Hertogenbosch, kun je inschakelen wanneer je jouw woning wilt verkopen. De verkoop van jouw woning kan namelijk op de steeds weer veranderende markt lastig worden. Je hebt veel zaken om op te letten en je hebt niet overal verstand van. De verkoop kan hierdoor langzaam verlopen, terwijl het met een makelaar sneller gaat. Een makelaar weet namelijk precies hoe de doelgroep aangesproken moet worden en waar deze te vinden is. Niet alleen gaat het dan om websites, maar ook bijvoorbeeld social media. Vrijwel alles speelt zich tegenwoordig online af, waardoor je ook online naar de makelaar kunt gaan kijken.

Online jouw woning in de verkoop zetten

Wanneer je een makelaar in ’s-Hertogenbosch inschakelt, is het goed om te bekijken wat je allemaal nodig hebt. Bij Vb&t makelaars heb je namelijk niet alleen de mogelijkheid om alles uit handen te geven, maar kun je ook een deel hiervan zelf uitvoeren. Zo houd je jouw kosten laag, terwijl je wel geniet van de kennis van de makelaar. Je kunt bijvoorbeeld zelf de teksten op gaan stellen om jouw woning te promoten. Ook kun je jouw woning op social media aan gaan bieden en zorg je dat geïnteresseerden in jouw woning kunnen kijken. Doordat je de bezichtigingen zelf inplant, kun je deze ook aan de hand van jouw agenda gaan doen. Dit maakt het voor jou veel beter te combineren met de dagelijkse werkzaamheden.

De juridische kant door de makelaar geregeld

De verkoopmakelaar regelt jouw juridische zaken. Dit zijn vaak lastige documenten, waar je veel tijd kwijt aan gaat zijn om deze goed op te stellen. Ook kunnen er dan veel fouten in voorkomen. Het resultaat: geen geldige verkoop en je loopt veel geld mis. Zorg er daarom altijd voor dat je een makelaar in ’s-Hertogenbosch vindt die deze kennis heeft. Uiteindelijk is de verkoop volledig afgehandeld en is het voor jou alleen nog een kwestie van verhuizen naar een nieuwe woning. Vanaf dat moment heb je een nieuwe start. Je hoeft zelf alleen nog maar te zorgen dat jouw woning op een goede manier aangeboden wordt en jouw woning er goed genoeg uitziet om daadwerkelijk in de verkoop te gaan.

Professionele foto’s voor een goede promotie

Ook kun je met de makelaar gaan kijken naar de beste foto’s. Een makelaar in ’s-Hertogenbosch zorgt er namelijk ook voor dat er een fotograaf langskomt om goede foto’s van de woning te maken. Zo worden er foto’s van de buitenkant en binnenkant gemaakt, welke op verschillende kanalen geplaatst kunnen worden. De mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning zullen hierdoor ook jouw woning tegen gaan komen. Je hoeft zelf dus ook geen foto’s meer te maken. De professionele uitstraling zorgt er daarbij voor dat je meer succes gaat hebben. De makelaar weet namelijk precies waar iedereen op gaat letten bij het kijken naar een nieuwe woning.

Alles uit handen geven voor de verkoop

Tevens heb je met een makelaar in ’s-Hertogenbosch ook de mogelijkheid om meer uit handen te geven. Als NVM makelaar maak je het namelijk mogelijk om dit helemaal zelf te bepalen. Wanneer je de regie graag in handen hebt, doe je voornamelijk alles zelf en houd je de kosten voor een makelaar laag. Wanneer je van alle gemakken voorzien wilt zijn moet je juist gaan kijken naar de duurdere oplossingen. Je hoeft dan vrijwel niets meer te regelen en kunt de benodigde documenten aanleveren. Daarna is het alleen nog een kwestie van afwachten tot de makelaar jou een seintje geeft dat er een bod gedaan is op de woning. Je hoeft er dan niet mee akkoord te gaan, maar wanneer het een hoog genoeg bod is, kan het aan te raden zijn om dit wel te doen.

Goed bekijken wat jij nodig hebt

Let er wel altijd op dat je jouw makelaar in ’s-Hertogenbosch met een goed gevoel inschakelt. Wanneer je nog niet zeker weet waar je het beste mee uit bent, moet je eerst meerdere opties vergelijken. Denk er dan ook aan wat je allemaal nodig hebt voor de verkoop van de woning. Een verkoopmakelaar in ’s-Hertogenbosch kan immers veel en het brengt veel voordelen met zich mee. Jij houdt de touwtjes in handen, terwijl de makelaar de rest voor jou kan regelen. De prijzen van de pakketten blijven daarbij altijd hetzelfde. Het maakt dus ook niet uit voor welk bedrag jouw woning verkocht wordt. De winst steek je gewoon in eigen zak.

Altijd de beste hulp voor verhuizing

Een makelaar in ’s-Hertogenbosch kent daarbij de lokale markt als de beste. Of je nu landelijk jouw woning wilt promoten of juist op de lokale markt, de verkoopmakelaar krijgt het voor elkaar. Door de juiste advertentieteksten erbij te vermelden zorg je ervoor dat de goede doelgroep bereikt wordt en de verkoop snel gaat verlopen. De verkoopmakelaar in Den Bosch promoot jouw woning op de juiste kanalen en neemt de complexe zaken dan direct van jou over. Om de verkoop van jouw woning goed te laten verlopen is het dus aan te raden om de beste makelaar in de omgeving in te schakelen en je kunt genieten van de hoogste winst na het verkopen van jouw woning.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan