Nieuws Anne Fleur Kolthof 23 augustus 2023

Stappen om een zakelijke hypotheek succesvol aan te vragen: tips en tricks

Wat de reden is waarom je een zakelijke hypotheek aan wilt vragen, kan uiteenlopend zijn. Misschien ga je voor het eerst een prachtig bedrijfspand aankopen. Of je wilt een bestaande zakelijke hypotheek graag gaan herfinancieren.

In beide gevallen doe je er het liefste alles aan om de zakelijke hypotheek zo snel mogelijk en natuurlijk succesvol aan te vragen. Zo heb je weer nét even wat meer tijd vrij voor het ondernemen. Hoe je dit het beste aan kunt pakken, lees je hier.

Doorloop de volgende zes stappen om een zakelijke hypotheek succesvol aan te vragen

Het aanvragen van een zakelijke hypotheek hoeft gelukkig helemaal niet zo lastig te zijn, Want nadat je de rente berekenen hebt aangevraagd, doorloop je een paar simpele stappen. We hebben ze alvast voor je op een rijtje gezet:

  • Vul de bedrijfs- en pandgegevens in

  • Upload de jaarrekeninge ne de transactiedata

  • Je ontvangt geheel vrijblijvend een aanbod van de bank waar je de zakelijke hypotheek aan hebt gevraagd

  • De aanvraag rond je eenvoudig en snel af

  • Het beoordelen van het taxatierapport

  • Het tekenen van de hypotheek en de uitbetaling door de notaris

Ga als eerste het gesprek aan met een onafhankelijk adviseur

Krijg een goed beeld van het bedrag dat je kunt lenen …

Het is meer dan begrijpelijk dat je er graag alles aan doet om dit hele proces zo gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Plan daarom van tevoren altijd een keer een gesprek in met een onafhankelijk adviseur. In een duidelijk en helder gesprek krijg je meteen een goed beeld van het bedrag dat je kunt lenen.

Je ontvangt ook net even wat meer informatie over wat voor soort documenten je zoal gereed moet hebben voor het doen van de aanvraag. En dat scheelt je ook weer aardig wat uitzoekwerk. Het advies is geheel onafhankelijk, wat betekent dat je altijd het beste van het beste kunt verwachten voor je organisatie.

Het zetten van de eerste stap voor het aanvragen doe je eenvoudig en snel online

Is het de hoogste tijd om een aanvraag te doen voor een zakelijke hypotheek? Op deze website vergelijk je alle zakelijke leningen, rekeningen en andere bankproducten met elkaar. Zo kun je dus ook weer net even wat gerichten de beste keuze maken voor je eigen bedrijf. Onderneem je op korte termijn ook de nodige stappen?

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan