Bart Pype 29 juli 2018

Start verkoop BunkerToren

Op zaterdag 29 september gaat de verkoop van BunkerToren in Eindhoven van start! Het verkoop event vindt plaats van 11:00 tot 14:00 uur in ‘De Kazerne’ (Paradijslaan 2-8, Eindhoven). Hier zullen wij alle informatie over het project beschikbaar stellen op locatie. Deze komt ook digitaal op de website http://bunkertoren.nl.

Wil jij aanwezig zijn bij het event? Stuur dan een mail naar nieuwbouw@vbtmakelaars.nl, zodat wij op de hoogte zijn van het aantal mensen dat we kunnen verwachten. Er is geen vast programma tijdens het event, dus je kunt op ieder gewenst tijdstip binnenlopen.

Ruim en riant wonen
De BunkerToren biedt een nieuwe dimensie aan het wonen in Eindhoven. Een ruime variatie aan riante appartementen in een bijzonder gebouw, op een bijzondere plek met een bijzondere geschiedenis. De basis is de stoere en stevige Bunker, een begrip in Eindhoven. Dit was de plek voor een bruisend studentenleven van vele generaties TU/e-studenten. De robuuste Bunker krijgt een tweede leven en een waardevolle toevoeging in de vorm van een 100 meter hoge woontoren, die naar boven toe steeds ranker en opener wordt. De BunkerToren vormt het scharnierpunt tussen binnenstad en groene TU/e-campus.

Wonen in de BunkerToren, met de stad en het park aan je voeten.

Diversiteit staat voorop
De BunkerToren biedt volop keuzemogelijkheden. Er zijn veel verschillende types koopappartementen: van een compact 2-kamerappartement (bijna 60 m2) tot een penthouse van ruim 240 m2 met vier slaapkamers en twee badkamers. Variatie is troef en daarmee ontstaat een mooie diversiteit in woningen en bewoners. Speelse vormen, hoogwaardige afwerking en de vrijheid om eigen keuzes te maken in indeling en afwerking, geven die diversiteit nog een extra dimensie. Hier kun je wonen zoals jij dat wilt! De BunkerToren is daarmee aantrekkelijk voor starters, young professionals, gezinnen en actieve ouderen. Ook de mix van voorzieningen op de begane grond (grand café, kantoorruimte voor startende en groeiende ondernemers) dragen bij aan een levendig en sociaal woonklimaat.

Wonen en beleven
Wonen in de BunkerToren is comfortabel en hoogwaardig wonen. Maar er is meer: de unieke ligging en de mix van functies op de begane grond bieden volop mogelijkheden tot contact en interactie. In het publiek toegankelijke grandcafé/restaurant kun je netwerken, flexwerken of meetings houden. Ook de kantoren bieden werkplekken van verschillende omvang. In het groene park is het goed ontspannen en een oversteek naar de natuurlijke Dommelzone aan de overkant van de Kennedylaan is zo gemaakt. Zo wordt de BunkerToren en directe omgeving een plek die uitnodigt tot ontmoeten. Met kansen voor een optimale integratie van wonen, werken en ontspannen.

Een nieuw verhaal gaat van start op een historische plek in Eindhoven!

Wonen en ontmoeten
Wie in de BunkerToren woont, geniet in de eerste plaats van een modern en hoogwaardig appartement: koop of huur, groot of iets kleiner, ruim en riant of vooral functioneel, maar altijd met een prachtig uitzicht over de hele stad. Rond de BunkerToren valt veel meer te beleven. De groene zone rond de Dommel wordt doorgetrokken in een prachtig park rond de woontoren. Een mooie plek om elkaar te ontmoeten in een natuur-rijke omgeving met een grote diversiteit aan planten en bomen. Op de benedenverdieping van de BunkerToren ontwikkelt het grandcafé zich tot een trefpunt voor de bewoners van de appartementen, de omliggende woonbuurt, de TU/e-gemeenschap en de gebruikers van de kantoren die hier ook een plek vinden.

Wonen in de BunkerToren, werkelijk een belevenis.

BunkerToren, toppunt van bereikbaarheid
De locatie van de BunkerToren staat niet alleen garant voor optimaal woongenot en prachtige vergezichten, maar ook voor een bereikbaarheid van hier tot Tokio. Nou ja, dat is misschien overdreven, maar toch zeker tot Milaan en Barcelona. Het NS-Station en het warm kloppend stadshart zijn in 5 tot 10 minuten lopend bereikbaar. De groene TU/e Campus en de winkels op de Kruisstraat zijn eveneens in enkele minuten te voet of per fiets bereikbaar. Met de auto ben je via de John F. Kennedylaan in een oogwenk op de snelwegen rond de stad. De uitstekende verbinding met Eindhoven Airport biedt mogelijkheden voor een vlotte reis naar steden als Barcelona, London en Milaan. Een auto is misschien niet eens nodig dankzij de directe nabijheid van het openbaar vervoer, maar voor wie niet zonder kan is er onder de BunkerToren een parkeergarage waar plekken gehuurd kunnen worden.

Volg @bunkertoren ook op Facebook en Instagram voor leuke en inspirerende nieuwsupdates over dit project.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan