Bart Pype 11 juli 2020

Start verkoop op unieke wijze!

En wel op een heel bijzondere manier: je kunt met de auto naar de voormalige werf van Adriaans Aannemersbedrijf komen, waar je door middel van een heuse ‘drive through’ rond kunt rijden over het nieuw te bouwen Tyboschplein Stiphout. Het Eindhovens Dagblad zal aanwezig zijn om verslag te doen van deze bijzondere dag.

We heten je van harte welkom op zaterdag 27 juni van 10:00 uur tot 13:00 uur aan de Rootakkers, op de voormalige werf van Aannemersbedrijf Adriaans. Daar rijd je rond over het toekomstige Tyboschplein.

Die dag hebben we met grote impressies van de diverse woningtypen en verschillende situatieschetsen het terrein al omgetoverd tot een echt woonerf. Uiteraard is deze bijzondere ‘drive through’ niet alleen toegankelijk voor auto’s. Ook voetgangers en fietsers zijn welkom!

Voor onderweg zorgen wij voor een kleine versnapering en je ontvangt aan het einde van de rondrit een prachtige brochure met de daarbij behorende prijslijst. Ook start dan de online inschrijving!

Bekijk meer over het Tyboschplein in Stiphout op onze projectpagina.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan