Bart Pype 15 juni 2020

Staycation 2020

Zo langzamerhand begint de zomervakantie in zicht te komen en dat is goed nieuws! Toch zal de zomervakantie er dit jaar vanwege corona waarschijnlijk iets anders uitzien dan andere jaren. Maar dat betekent niet dat de vakantie minder leuk hoeft te zijn. Ideeën opdoen voor jouw staycation 2020? Lees snel verder!

Niet storen 

Ook al zit je misschien gewoon thuis of ga je niet ver van huis, behandel jouw vrije dagen zoals je dat met iedere andere vakantie zou doen en koppel je even los van je werk. Begin met het instellen van een ‘out-of-office’ bericht en weersta de neiging om constant je mail te checken. Het kan helpen om notificaties van werkgerelateerde apps op je telefoon uit te schakelen, zodat je daar niet steeds op hoeft te letten. 

Hotel at home

Ook thuis kun je de luxe van een hotel ervaren. Zin in een ontbijtje op bed? Kijk dan of je dit bij jou in de buurt kunt bestellen en laten bezorgen of wissel met je partner af in de keuken en maak er een luxe ontbijt van!

Kamperen in de achtertuin

Is jouw tuin helemaal klaar voor de zomer? Maak hier dan lekker gebruik van en maak er jouw buitenverblijf van. Zet een tent op, haal je hangmat tevoorschijn, pak de barbecue erbij en geniet ‘s avonds laat van marshmellows boven een vuurtje!

Support your locals

Nieuwe smaken en interessante gerechten hoeven niet per sé uit het buitenland te komen. Zijn er restaurants in de buurt waar je altijd al eens naartoe hebt willen gaan maar is het er nog niet van gekomen? Plaats dan een reservering en breng eens een bezoekje. 

Ontdek je eigen woonplaats

Waar ga jij naartoe als je een nieuwe stad gaat ontdekken? Musea, parken, winkels, bezienswaardigheden en lokale activiteiten zijn er ook bij jou in de buurt. Welke plekken zou je aanraden aan mensen die jouw woonplaats willen leren kennen? Wie weet herontdek je een plek die jij als heel normaal beschouwt en bovendien help je de lokale economie ook nog een beetje.

Er even tussenuit

Wil je er toch graag even tussenuit? Dan hoef je helemaal niet ver weg om prachtige bestemmingen te vinden. Nederland heeft ook mooie plekjes waar je wellicht de afgelopen jaren weinig naar om hebt gekeken. Nú is het moment om deze plekken te verkennen! Of je nu zin hebt in een roadtrip, citytrip of een relaxte vakantie, Nederland heeft het allemaal. Houd er natuurlijk wel rekening mee dat waarschijnlijk niet alle bezienswaardigheden op volle capaciteit kunnen draaien en dat reserveren daarom een goed idee kan zijn.

Heb je vragen over het kopen van een huis of wil je hulp bij het vinden van jouw droomwoning? Wij helpen je graag verder, dus neem gerust contact op!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan