Bart Pype 28 december 2020

Snoepje van de week

Statenlaan 198 | Helmond

De Veste in Brandevoort, opgezet als oud vestingstadje maar met de geneugten van het bouwjaar 2016. Pittoreske poortjes die uitkomen in binnenhofjes waar de parkeerplaatsen van de woningen ‘verstopt’ zijn, een ligging aan de grachten in de kern van De Veste met de alle voorzieningen en ook restaurantjes letterlijk om de hoek!

– Sfeervolle binnentuin met ligging op het westen;
– prive parkeerplaats (huur) op afgesloten binnenterrein;
– ruime keuken in de uitbouw met uitzicht over de Ecozone;
– ruime woonkamer én eetkamer met sfeervolle gashaard;
– 4 slaapkamers en airconditioning op de eerste verdieping;
– met kleine aanpassing (plaatsen dakraam) is er een 5e slaapkamer te creëren op de tweede verdieping. Daarnaast is het zelfs nog mogelijk om een extra kamer (6e slaapkamer) te creëren van de overloop op de tweede verdieping.

Begane grond
De gehele begane grondvloer, met uitzondering van de keuken en bijkeuken is voorzien van een prachtige, in visgraat gelegde houten vloer welk voorzien is van vloerverwarming. Daarbij is de gehele woning voorzien van strak stucwerk wanden en plafond.

Entree / hal
De voordeur brengt je naar de hal van de woning, waar ook de toiletruimte met hangend toilet en fonteintje gelegen is.

Woonkamer
Veel lichtinval door de grote raampartijen, ruime opgezet en voorzien van gezellige gashaard. Er is meer dan voldoende ruimte voor het plaatsen van zowel een zit- als eethoek.

Keuken
De keuken staat in verbinding met de woon-/eetkamer, maar je kijkt niet direct op het keukenblok welke in een rechte opstelling geplaatst is. De volgende apparatuur is aanwezig: 6-pits gasfornuis met oven, afzuigkap, vaatwasser, koelkast en Quooker. Middels de openslaande tuindeuren betreed je de achtertuin.

Bijkeuken
Via de keuken betreed je de bijkeuken welke net zoals de keuken is voorzien van een mooie licht grijze tegelvloer. De bijkeuken wordt verwarmd door een radiator. De loopdeur brengt je naar de achtertuin en naar de straatzijde.

Achtertuin
Via de tuindeuren in de keuken of de achterdeur in de bijkeuken kom je uit in de gezellige en sfeervolle achtertuin welke veel privacy door de situering. Met een ligging op het Westen kun je heerlijk genieten op je eigen terras van de mooie dagen.

Eerste verdieping
De trapopgang vanuit de hal leid je naar de verdieping waaraan 4 slaapkamers en de badkamer gelegen zijn. Daarnaast is er een airco-unit gesitueerd op de overloop. De gehele verdieping is voorzien van een mooie houten vloer welke is doorgelegd op de trap en strak afgewerkte stucwerk wanden.

Slaapkamer I
De hoofdslaapkamer (ruim 12 m2 groot) heeft mooie raampartijen aan de voorzijde van de woning en biedt ruimte voor een tweepersoons slaapkamer inrichting.

Slaapkamer II en III
Deze slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en zijn beide ca. 9 m2 groot.

Slaapkamer IV
Deze slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is ca. 7 m2 groot.

Badkamer
De badkamer met raam voor natuurlijk daglicht en ventilatie ligt aan de achterzijde van de woning en is van alle gemakken voorzien: dubbele vaste wastafel met meubel, toilet, ruime inloopdouche, losstaand bad en design radiator.

Tweede verdieping

Overloop/speelkamer
De tweede verdieping heeft zeer ruime overloop. Hier zou je in de praktijk zelfs een slaapkamer kunnen creëren. Daarnaast is er nog een aparte ruimte welke nu in gebruik is als speelkamer. Deze ruimte is ruim 15 m2 en kan met het aanbrengen van een dakraam perfect dienen als slaapkamer.

Op de tweede verdieping is in een afgesloten kastruimte de CV-opstelling, warmte terugwin unit en witgoedaansluiting gesitueerd.

Bijzonderheden:
– De woning is gebouwd in 2016 en is volledig geïsoleerd. De kozijnen zijn in hout uitgevoerd. De begane grondvloer is voorzien van vloerverwarming;
– bij de woning hoort een privé parkeerplaats op afgesloten binnenterrein, deze wordt gehuurd met een huurprijs van € 52,00 per maand. De huur gaat automatisch over op de nieuwe eigenaar;
– voorzieningen als de basisscholen, wijkcentrum, gezondheidscentrum, winkels, markthal, horeca en NS station liggen binnen De Veste. De woning ligt dichtbij het centrum van Helmond en met de trein ben je in zes minuten in het centrum van Eindhoven;
– de koper dient er rekening mee te houden dat bij verkoop een voorbehoud financiering van maximaal de vraagprijs zal worden toegestaan;

Kortom: een verrassend ruime en strak afgewerkte hoekwoning die je beslist gezien moet hebben!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,1 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan