Nieuws Anne Fleur Kolthof 4 april 2023

Terugblik Open Huizen Dag in 2023!

Hoogste tijd voor een terugblik, want wat was 1 april een succes! Onze verkopers genoten van deze dag waarin ze even in de schoenen stonden van onze vb&t Makelaars. Zo hebben onze deelnemers de deuren van hun huis opengezet van 11:00 tot 15:00 uur. We zagen hierbij een flinke opkomst ten opzichte van eerdere jaren.

Zo binnenlopen: “Dat voelde prettig!”

Wij hebben zelfs biedingen mogen ontvangen én er zijn woningen verkocht. Zo zie je maar weer dat een laagdrempelige dag zoals de Open Huizen Dag op 1 april veel effect heeft! We spreken over een hoge tevredenheid en enthousiasme. 

Onze makelaars in Helmond stonden klaar om inlopers te ontvangen waarbij de nieuwbouwprojecten zijn toegelicht. De koffie stond klaar voor woningzoekenden op ons makelaarskantoor Helmond. 

OHR Helmond.jpg

Onze verkopers waren goed voorbereid

We bezochten onze verkopers en gaven een handige tas met daarin tips, woonwijs-meters, maar ook alle ingrediënten om zelf appeltaart te bakken. Het resultaat was een heerlijk stuk gebak voor bezoekers, maar ook voor hun kinderen die niet konden wachten om de appeltaart te maken.

De glimlach op hun gezicht is zelfs vastgelegd door hun ouders (in dit geval door onze verkopers).

Bekijk hieronder het resultaat: 

appeltaart bakken.jpg

Opkomst door NVM-georganiseerde dag: 1 april 

Wij zijn heel blij dat deze door NVM georganiseerde dag zo’n succes voor ons als NVM makelaar is geweest. We kijken hiermee enorm uit naar de volgende editie.

Bekijk onze woningaanbod met zoekfunctie

Kon je niet bij de Open Huizen Dag zijn door omstandigheden en heb je je gewenste woning nog niet kunnen bezoeken? Bekijk dan ons woningaanbod via vbtmakelaars.nl.

Dankzij onze handige zoekfunctie kun je per woonplaats gemakkelijk zoeken naar het woningaanbod van vb&t Makelaars. Je kunt bepalen hoe ver je rondom de gewenste plaats wilt zoeken, maar ook kun je specifiek aangeven welke woningen er qua vraagprijs binnen je budget vallen.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan