Bart Pype 12 juni 2020

Thuis werken ivm het Coronavirus?

Moet je noodgedwongen door de maatregelen tegen het Coronavirus thuis werken? Wij hebben een aantal woningen op een rijtje gezet waar je heerlijk kunt thuiswerken!

Meerring 32 – Eindhoven

Instapklare, recent gebouwde (2018) waterwoning met vrij uitzicht over het water. Voorzien van 2 eigen parkeerplekken voor de deur een royaal terras van circa 25 m2 aan het water, 4 slaapkamers, een luxe open keuken, riante badkamer en voldoende bergruimte. De woning is zeer gunstig gesitueerd nabij Eindhoven Airport, High Tech Campus I en II, ASML, ontsluitingswegen, Meerhoven Park, scholen, medisch centrum, kinderdagverblijf en International school. Tevens is het winkelcentrum met alle voorzieningen letterlijk om de hoek!

Klik hier om meer van deze woning te zien.

Dommelseweg 33E – Valkenswaard

Prachtig, groots, luxe 4-kamer appartement gelegen op de derde woonlaag in appartementencomplex “Domein het Schild”. Het appartement ligt op loopafstand van het centrum met alle gewenste voorzieningen binnen handbereik. Het appartement is luxe afgewerkt en beschikt over een ruime woonkamer, leefkeuken, 2 badkamers en 3 slaapkamers. Op de begane grond bevinden zich 2 garages.

Klik hier om meer van deze woning te zien.

Barbara van Ravenschotstraat 8 – Helmond 

Deze onder architectuur gebouwde villa met inpandige garage en een zeer hoogwaardig niveau van afwerking is werkelijk een prachtig pareltje! Deze verrassende woning is tot in alle punten verzorgd en de liefde voor kwalitatieve hoogwaardige materialen ziet u dan ook zeker terug.

Met een ligging aan Barbara Ravenschotstraat woont u in een rustige, niet doorgaande straat waarbij de woning grenst aan een groenvoorziening en vrijheid gegarandeerd is. De ligging is ook nabij diverse voorzieningen zoals sportfaciliteiten, winkels, scholen en NS-station. Met de trein bent u bijvoorbeeld binnen 10 minuten in het centrum van Eindhoven.

Klik hier om meer van deze woning te zien.

Holterbergweide 6 –  Helmond

Wonen in een luxe en instapklare woning in Dierdonk, een woonwens voor velen! Zeer goed onderhouden met gebruik van hoogwaardige materialen, mogelijkheid voor wonen en slapen op begane grond of wellicht werken aan huis. 4 slaapkamers op de 1e verdieping, 2e verdieping met veel mogelijkheden, ruime woonkamer met sfeervolle gashaard. Fraai aangelegde voor- en achtertuin, met buitenopenhaard en vrijstaande garage met vliering

Dit zijn slechts enkele kenmerken die u bij een bezichtiging van deze woning zullen verrassen.

Klik hier om meer van deze woning te zien.

Overhorst 12 – Helmond

Ben je op zoek naar een villa op een zeer gewilde locatie in de wijk “Zwanenbeemd”? In deze woonomgeving woon je in het groen met veel privacy en er staan enkel vrijstaande woningen op royale percelen. Voorzieningen zoals scholen, winkels, natuur- en wandelgebied de Warande, diverse horeca gelegenheden zijn in de directe nabijheid. Op loopafstand en in directe omgeving is de Helmondse golfclub “Overbrug” bereikbaar en grenst aan een natuurkerngebied en het riviertje de Schevelingseloop.

Klik hier om meer van deze woning te zien.

Benieuwd naar ons volledige woning aanbod? Klik dan hier.

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan