Nieuws Anne Fleur Kolthof 6 december 2023

Tijdloze trends: klassiek design in een modern jasje voor de badkamer

Een van de ruimtes in huis die we zelf het liefste zo snel mogelijk verbouwen, is de badkamer. Het is namelijk een van de ruimtes in huis waar je erg goed je eigen smaak terug kunt laten komen.

Of dat nu gaat om de stijl van het sanitair of de kleur van de tegels. Probeer dan wel altijd om een tijdloze sfeer neer te zetten, zodat de badkamer en na vele jaren gebruik nog steeds helemaal naar wens is.

Een klassiek design in een modern jasje is dan zeker het overwegen waard. Hoe je deze stijl het beste kunt realiseren bij jou in huis, lees je in dit blog.

Op deze manier herken je een badkamer in een klassiek design, maar dan in een modern jasje

Er zijn tal van manieren om klassieke elementen in de badkamer terug te laten komen. Denk daarbij aan de print van de tegels, de decoratieve elementen van een toilet of een prachtig vrijstaand ligbad op pootjes. Door te investeren in nieuw sanitair, geniet je wel van een waanzinnig en strak totaalplaatje.

Om er zeker van te zijn dat het geheel niet te druk gaat worden, is het verstandig om te investeren in sanitair in dezelfde kleur of uit dezelfde collectie. Dit scheelt je meteen ook weer aardig wat uitzoekwerk.

Je kunt en erg persoonlijke twist geven door zelf de tegels uit te zoeken

De tegels bepalen voor een erg groot deel de klassieke stijl in een modern jasje. Maar je kunt ook erg goed je eigen smaak en stijl terug laten komen. Denk daarbij aan de kleur van de tegels op de wand of het printje op de vloer.

Door daarvoor een bezoek te brengen aan een sanitairwinkel, heb je meer dan genoeg tijd om het optimale ontwerp uit te zoeken. Weet je nu al goed wat voor soort stijl of kleurgebruik je voor de tegels toe wilt passen?

Stel het ontwerp van je dromen samen met een specialist van een sanitairwinkel

Het uitzoeken van een nieuwe badkamer kan soms een lastige opgave zijn. Misschien kun je het totaalplaatje nog niet zo goed inbeelden. Of je twijfelt wat voor soort stijl nu het meest geschikt is voor je eigen badkamer. Een specialist van een sanitairwinkel staat maar al te graag voor je klaar en denkt altijd met je mee. Wel zo handig, toch?

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan