Nieuws Anne Fleur Kolthof 6 september 2023

TIO-studenten op waardebepaling met eigen vb&t makelaar

Het is van groot belang dat studenten praktijkervaring opdoen tijdens hun studie Makelaardij en Vastgoed aan het TIO te Eindhoven. Zo hebben zij dromen om in de toekomst makelaar, projectontwikkelaar, vastgoedbeheerder of taxateur te worden.

Stage óf zelfs een startersbaan binnen de makelaardij

Tijdens hun looppad voorzien wij hen graag van een waardevolle meewerkstage om optimaal ervaring op te doen binnen het vakgebied makelaardij. vb&t Makelaars Helmond, vb&t Makelaars Den Bosch bieden kansen om een student op te leiden tot makelaar.

Tijdens de komst van deze studenten in hun eerste introductieweek hebben wij hen uitgebreid op de hoogte gebracht van onze vastgoedsector. Met een brede introductie vanuit vb&t Groep met diverse vakdisciplines onder één dak. Zo hebben we diverse onderdelen, waaronder vb&t Brandveiligheid Milieu, vb&t VvE diensten, vb&t Projectmanagent, vb&t verzekeringen, vb&t Vastgoedmanagement, vb&t Verhuurmakelaars, vb&t Makelaars, vb&t nieuwbouw Makelaars en hypotheken.

vb&t Groep en haar vestigingen

De vb&t groep is ruim 56 jaar geleden opgericht door de heren Verbeeck, de Bruijn en Tak, vandaar de naam vb&t. Sindsdien hebben we ons ontwikkeld tot een toonaangevende organisatie met maar liefst 11 vestigingen verspreid over Nederland. Je kunt ons vinden in Amsterdam, Arnhem, Breda, Den Bosch, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Helmond, Maastricht, Utrecht en Winterswijk. In Eindhoven is ons hoofdkantoor is gevestigd.

Als organisatie zijn we gedreven om onze klanten de beste service te bieden en de verwachtingen te overtreffen. We geloven in het creëren van een solide basis van vertrouwen en samenwerking, zowel met onze klanten als met elkaar als collega’s. We moedigen innovatie en persoonlijke ontwikkeling aan, omdat we geloven dat dit leidt tot succes en groei.

Als studenten aan de opleiding Vastgoed en Makelaardij spelen zij een cruciale rol in de toekomst van onze makelaarsbranche. Zo nam onze nieuwbouwspecialist de presentatie over om wat over de grote nieuwbouwprojecten in de omgeving te vertellen, waaronder Groot Hartje tussen Eindhoven centrum en Strijp-S in. Een ander specifiek voorbeeld is de Oranje Kade aan het kanaal in Helmond.

Presentatie van vb&t Makelaars

Gaf aan wat haar diensten precies inhouden, maar ook wat het DNA is van vb&t Makelaars. Persoonlijke ontzorging staat hierbij zeer hoog in het vaandel. De aspecten waar op gelet wordt tijdens een waardebepaling, maar ook hoe een woning zo volledig mogelijk wordt gepresenteerd middels onze diverse kanalen. Het digitale dossier is een mooi voorbeeld van een praktisch online-dashboard om het animo voor hun woning bij te kunnen houden.

Zo werken wij uitzonderlijk met een vaste courtage en een drietal vaste pakketprijzen. Hoe hoger het pakket hoe meer ontzorging vanuit de toegewezen vb&t makelaar.

Op waardebepaling in Eindhoven stad

 Na het uitdelen van een lijst m.b.t. aspecten waar specifiek op gelet wordt tijdens een waardebepaling mochten de studenten mee naar een stadsappartement op de 6e verdieping in Eindhoven. Namelijk Appartement Gedempte Gracht 33 Eindhoven te Koop bij vb&t Makelaars.

Waardebepaling Eindhoven

Deze woning staat bekend om haar uitzicht en ligt midden in het centrum van Eindhoven, nabij de Markt. Gelegen boven de Heuvel Galerie met een tweetal slaapkamers, badkamer, keuken en balkon.

Teamverband, dat zien we graag!

Er ontstond direct een teamverband, doordat er met elkaar werd overlegd, maar ook uitgebreid werd gekeken naar de huidige staat van het appartement. Zo mochten zij schatten wat de woz-waarde van de woning betrof. Zij kwamen niet tot de werkelijke verkoopprijs van de woning, maar deden enorm hun best om in de buurt te komen!

Onze complimenten voor de betrokkenheid van deze studenten. Uiteraard hebben wij na deze opdracht degene die het dichtste in de buurt kwamen van de waarde beloont met een leuke prijs. Wij hechten als organisatie veel waarde aan prestatie en zijn altijd bereid om hen middels een beloning extra te stimuleren in hun gedrag.

Rondleiding studenten bij vb&t Makelaars woz waarde.jpg

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan