Bart Pype 1 september 2019

Tips om jouw badkamer te moderniseren

Jouw badkamer is dé plek om even bij te komen van een lange dag. Het is daarom zonde als je hier geen aandacht aan besteedt. Toch snappen we ook heel goed dat niet iedereen ergens duizenden euro’s heeft liggen om je badkamer een make-over te geven.

Gelukkig zijn er veel kleine aanpassingen te maken die de ruimte om toveren tot een luxe badkamer!

Luxe stoffen

Je kan vrij gemakkelijk elke dag een luxe gevoel hebben in je badkamer door te investeren in luxe handdoeken. Wanneer je deze in een bepaalde kleur koopt en deze kleur doorvoert in je accessoires zorgt je ook voor een mooi geheel.

Wil je graag een badmat? Koop er dan een van een mooie stof of een mooi materiaal, zo wordt een praktisch iets ook een eyecatcher!

Planten of bloemen

Met alleen al één plant of bos bloemen kun je je hele badkamer moeiteloos een upgrade geven. Met meerdere planten waan je je zo in een heuse spa. Let er wel op dat niet alle planten blij worden van een donkere, vochtige ruimte.

Accessoires

Die handzeep van het huismerk van je lokale supermarkt gaat niet veel doen voor de luxe uitstraling van je ruimte. Een marmeren of matzwart zeeppompje staat bijvoorbeeld al een stuk chiquer. Met accessoires van mooie materialen of kwaliteit kun je de hele badkamer een upgrade geven.

Opruimen

Ben jij zo iemand die je mascara, dagcrème en borstel gerust op de wastafel laat slingeren? Zelfs de meest luxe badkamer ziet er daardoor een stuk minder stijlvol uit. Toch maar even die wastafel opgeruimd houden dus! Investeer in een mooie wastafelmeubel of kastje waarin je je spullen kunt opbergen. Het beste leukste van alles: deze tip kan je meteen vandaag al doorvoeren.

Vergeet de muren niet

Nog zo’n makkelijke manier om je badkamer een stijlvolle ruimte te maken: een kleurtje aan de muur. Heb je een badkamer waarbij je niet alle wanden bedekt hebt met tegels? Een subtiel kleurtje kan een badkamer een heel ander gevoel geven.

De kracht van geur

Hoe fijn is het als je een wc van een mooi hotel of restaurant in loopt en het er heerlijk ruikt? Precies, het geeft meteen een luxe gevoel. Een geurkaars, geurstokjes of een spray doen al heel veel aan het gevoel van de badkamer!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,3 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan