Bart Pype 7 april 2020

Tips van onze collega’s voor jouw verkoop of aankoop!

Ben jij benieuwd wat dé tips zijn volgens onze collega’s? Of je nu gaat kopen of verkopen? Wij geven je hieronder al onze tips! Wij kennen de woningmarkt als onze broekzak door onze jarenlange opgedane ervaring. Wij zijn daarom de perfecte hulplijn om in te schakelen! Denk bijvoorbeeld aan het vinden van een nieuw ‘thuis’ of het verkopen van een woning.

Jean Michel van Meersbergen

K-RMT Makelaar

Neem een goede aankoop / verkoopmakelaar!

Besparen op makelaarskosten is de slechtste besparing. Vooral in deze onzekere tijden kan een goede makelaar het verschil maken! Dit verschil zit vaak in het aanleveren van een goede koper (d.w.z. gecheckt op hypotheek en ervaring met kopers vanuit de makelaar). Tevens kan een goede makelaar het verschil maken in aankoopsom- en overige voorwaarden die goed uitonderhandeld worden. Uiteraard altijd in het belang van de opdrachtgever.

Helga Verschuuren

K-RMT Makelaar Helmond

Voor met name de verkopers die het spannend en moeilijk vinden om te verkopen:

Wij begeleiden je stap voor stap in het gehele verkooptraject! Denk dus in stapjes om tot een mooi verkoopresultaat te komen.

Erik Reinders

NVM Nieuwbouwmakelaar

Kijk niet alleen naar de vraagprijs / verkoopprijs van je nieuwe woning, maar ook naar de energiezuinigheid! Deze kosten komen naast je hypotheekkosten ook maandelijks terug. Dus nieuwbouw kopen! 

Patricia Defaux

K-RMT Makelaar Maastricht

Zet nu in op de (zonnige) tuin aangezien we binnen moeten blijven en het nu en de komende dagen lekker lenteweer is/wordt! Een mooi zitje onder een overkapping of juist ergens op een zonnig plekje in de tuin omringd door mooie bloemen, doet het heel goed op foto’s en social media.

Laurie Doreleijers - Willems

K-RMT Makelaar

Verkooptip!: Zorg dat je de meubels en decoratie van woning in de lengterichting indeelt. Denk bijvoorbeeld aan een bankstel of room-devider. Deze blokkeren de ruimte. Door deze aan de zijkant, tegen de wanden van de woonkamer te plaatsen creëer je optisch meer ruimte. Goed voor de fotografie!

Aankooptip!: Ontdek de omgeving op verschillende tijdstippen van de dag! Let hierbij aan zonligging, verkeer, geluid.

Femke de Laat-van Laarhoven

NVM Nieuwbouwmakelaar

Als je op gesprek gaat bij een makelaar voor een nieuwbouwgesprek, maak dan ook voorhand een lijstje met alle vragen die je hebt. Vaak wordt er zoveel verteld tijdens zo’n gesprek dat je eventuele vragen op voorhand wel eens wilt vergeten!

Aubry de Graaf

K-RMT Makelaar

Zorg bij de verkoop van je huis voor een schoon, fris en opgeruimd huis! Vooral het goed poetsen van de keuken (inclusief de apparatuur) wordt vaak vergeten.

Karlijn Kraan

Vastgoedadviseur

Zorg dat de woning zo neutraal/opgeruimd mogelijk gepresenteerd wordt, alle overbodige “losse” spullen weg, geen felle kleuren, rommel of onopgemaakte bedden. Zo ook de zolder en de tuin.. grote schoonmaak dus voordat professionele fotograaf foto’s komt maken!

Ellen de Bruijn

Hospitality Manager Helmond

Gebruik een visual impression! Speciaal voor woningen die leeg staan/verouderde woningen. Geeft een mooi en aantrekkelijk beeld, en zo geef je een potentiële koper de potentie van de woning weer! Ik zie hier zeker de meerwaarde van!

Daan van Hout

Trainee Makelaar

Zorg voor een ruimtelijke en geordende sfeer in de woning. Sla de overbodige spullen (stoffige kerstspullen) tijdelijk op bij familie/vrienden/buren of huur een opslagbox. Dit zal zorgen dat de geïnteresseerde in alle rust rond kan kijken en de ruimtes hierdoor ruimtelijker en aantrekkelijker bij hen overkomen.  

Joery Driessen

Hospitality Manager Eindhoven

Laat de woning zo netjes mogelijk achter tijdens bezichtigingen, en maak tijd vrij voor afspraken. Dit is makkelijker voor het plannen en flexibeler voor de klanten die komen kijken.

Linda Martens

K-RMT in opleiding

Heb je verkoopplannen? Maak je voor- en achtertuin mooi met verschillende kleuren bloemetjes!

Nu ons leven met dit mooie weer lekker buiten afspeelt, is het een goed idee om je tuin er zomers te laten uitzien. En hoe kun je dat nou beter doen, dan met de mooiste bloemen?

Ons doel is om je volledig te ontzorgen tijdens het verkoopproces. Wij zijn gedurende het hele proces, maar natuurlijk ook daarna, jouw aanspreekpunt. Hierdoor kun je fijn met een wijntje op het terras gaan zitten, terwijl wij het huis verkopen!

terug naar overzicht

Onze klanten geven ons een 9!

Bij vb&t Makelaars staan jouw wensen altijd voorop. Daarom worden we door onze klanten beoordeeld met een 9,2 Benieuwd waarom? Bekijk de beoordelingen.

Klantbeoordelingen

Op de hoogte blijven van ons woningaanbod?

Maak een account en ontvang van ons per e-mail updates met voor jou relevant woningaanbod.

Maak een zoekprofiel aan